To je špinavost: Karel Vágner měl ošklivě pomluvit dílo Michala Davida! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

To je špinavost: Karel Vágner měl ošklivě pomluvit dílo Michala Davida!

Karel Vágner měl pomluvit veledílo Michala Davida.
Karel Vágner měl pomluvit veledílo Michala Davida. (Foto: Aha! - David Malík, Dalibor Puchta, koláž Ahaonline.cz)

 Znáte to přísloví o kyselých hroznech? Pochopitelně, zná ho každé malé dítě. Proto je zarážející, že se za nos nechytne jeden z nejúspěšnějších českých hudebníků předrevoluční dekády, mistr basů, Karel Vágner (71). Ten se měl totiž celkem nechutně opřít do těžce pochroumaného tvůrce muzikálu Mata Hari Michal Davida (53).

Celý incident se měl odehrát na hojně propírané premiéře nového muzikálu proplešatělého hitmakera. Oba známí hudebníci se tam ovšem osobně nesetkali, neboť Michal David se právě ládoval grilovanými chobotničkami a napájel šampáněm v přepychovém nemocničním apartmánu. O co tedy šlo?

Časopis Rytmus Života přinesl zapšklá vyjádření bývalého milence „Zagorky a Pilarky“ na adresu Mata Hari. "Chvíli jsem přemýšlel, jestli neodejít v první půlce," sděloval prý své přítelkyni. Přesto "vyměknul" a zůstal. Údajně proto, jak tvrdí uvedený časopis, aby se mohl kochat vnadami Kateřiny Brožové. Své okolí po fenomenálním úspěchu premiéry prý sytil jedem jako had, když chodil a pomlouval muzikál každému, kdo byl ochoten naslouchat. Také se měl nechat slyšet: "Osobně nic proti Michalovi nemám, ale podle mě se mu tenhle kus nepovedl.  Bylo tam spousta zbytečných věcí." No a jsme zpátky na začátku - někdy dokáže mít úspěch druhých trpkou příchuť...



Přečtěte si
majojo
3. 5. 2014 • 09:16

Ano - mimochodem, tvůj šéf Ježíš Kristus byl pokřtěn v řece, nikoli v kostele. Tak si to přeber.

Jirka1313
11. 10. 2013 • 11:33

No, to není. Vágner je sice vystudovaný basista a skvělý organizátor. Ale instrumentalista i skladatel je daleko lepší David.

Jirka1313
11. 10. 2013 • 11:31

No, ono to žádné veledílo není, to je pravda. Ale že zrovna Karel Vágner... On je daleko míň Verdi, než Michal David. Ale v podstatě dělají s*ačky oba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.