Václav Postránecký: Mívám stavy bezradnosti… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Václav Postránecký: Mívám stavy bezradnosti…

Václav Postránecký
Václav Postránecký (Aha! – Marek Pátek)

Herec Václav Postránecký (69) se ztotožňuje s postavou, kterou teď hraje v seriálu Doktoři z Počátků. Oba totiž spojují velice kladné charakterové vlastnosti.

„Ztvárňuji doktora, který se chystá do penze a zároveň hledá náhradu místo sebe. Patří mu řada pozemků, takže má za sebou nějaký majetek a je v hledáčku různých živlů. Jedná se o zkušeného lékaře, který je jako člověk velmi oblíbený, protože je veskrze pozitivní,“ řekl Postránecký o nové seriálové roli v magazínu Sedmička.

Dobráckého doktora si doslova zamiloval: „Myslím si, že s ním mám společného to, že se celý život pohybuji ve stejné oblasti. O lidských starostech a trápeních uvažuji stejně dlouho, možná i déle.“

Nastaly však i chvíle, kdy se Václav Postránecký dostal do slepé uličky. „Jenom blbec si totiž ví vždycky rady. Když někdo přizná, že si neumí s něčím poradit, tak je to mocný klad,“ tvrdí herec, který ze své slabosti dokázal udělat přednost.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.