Gavriely se třese vzteky: O umělém oplodnění jsou to lži! Vím, kdo si to vymyslel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gavriely se třese vzteky: O umělém oplodnění jsou to lži! Vím, kdo si to vymyslel!

Sexy moderátorka tvrdí, že agentura lže.
Sexy moderátorka tvrdí, že agentura lže. (Foto Aha! – Dana Kolářová)

Podivná mediální válka se strhla mezi moderárkou Martinou Gavriely (34) a šéfkou reklamní agentury Petrou Motyčkovou. Ta totiž poslala médiím tiskovou zprávu, ve které píše, že Gavriely se zabývá myšlenkou umělého oplodnění. Gavriely to ale rázně dementovala a dokonce tvrdí, že jí Motyčková dluží už rok peníze!

„Je až k neuvěření, co je schopna napsat do tiskové zprávy paní Petra Motyčková. Ráda bych podotkla, že na umělé oplodnění jsem se neinformovala, ani nechystala a ani nechystám. To, co napsala, je hyenismus. Není to první negativní zkušenost s touto firmou a především s majitelkou Petrou Motyčkovou! Dodnes mi dluží 10 000 Kč a ještě se opováží vyplodit takové lži,“ rozčílila se na svém Facebooku sexy Martina, která tvrdí, že na peníze čeká už rok.

„Ditě s přítelem neplánujeme v nejbližší době, protože se chystáme opustit tuhle zemi,“ nepřestávala se Gavriely rozčilovat. A co na to všechno říká »hyena« Petra Motyčková? „Naše agentura neudělala žádné pochybení. Mediální výpady paní Martiny Gavriely vážně poškozují jméno naší společnosti a my se proti tomu budeme bránit všemi dostupnými právními prostředky,“ napsala Aha! Motyčková, která navíc tvrdí, že o žádné nesplacené pohledávce neví: „Paní Martině Gavriely žádnou finanční částku nedlužíme.“



Přečtěte si
pilif.99
29. 3. 2013 • 22:04

slunečnice, ikdyž výstižnější by bylo vyj*baná, vypadá minimálně o 10 let starší. Fakt nehezká ženská. A sexy, tak možná pro Aháče a Pleskáče !

danuska555
15. 3. 2013 • 23:36

Co se certis, ty slepice, neco si asi rikala, lidi by si to z prstu nevycucali.A ty tvoje dluhy si vyrovnej s tou ,ktre dluzis, a neres to laskave, pres media, jsi trapna!

zadnice
15. 3. 2013 • 16:03

Martina je ale lepší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.