Martina Gavriely se s přítelem Marcusem Tranem o potomka snaží už několik měsíců…a bezvýsledně. Když jim to nevyšlo přirozenou cestou, zkusí štěstí na klinice.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
je vidět, že už je hodně jetá. Někdy mi připadá jako máma toho cucáka Marcuse. Ani nepíšou, z čí vina to nejde přirozenou cestou. Nejpravděpodobnější příčinou je, že se chlapovi málo mrskají spermie. Při pohledu na Marcuse se tomu ani nedivím.
Hlavne ze vy vsichni jste dokonaly!!Moje mama si toho zazila hodne a az dokazete v zivote to co ona tak si ji klidne nadavejte do ceho chcete a ne na Floridu se nestehujeme!! Akorat zarlite ze ona nekdo a neco narozdil od vas je ... Je to ten nejlepsi clovek na svete a nadavate ji do toho a tam hlenc toho jen proto ze ona si narozdil od ves dokonaleho chlapa nasla i kdyz kazdej ma svoje mouchu nikdo nikdy nebude dukonalej ani Justin Bieber neni dokonalej!!!
Kde by ta *** vzala prachy na. Australii!? Smrdi korunou', vzdyd chodi oblekana od Vietnamcu- socka.A to dite jak tvrdi ze chce! Ano, ale kvuli Vietnamcovi. Tranovi, pac jinak by si dite poridil s mladou holkou, a ne s vyzilo staresinou s kancimi zuby! . Ditetem si ho chce pojistit, aby se na ni nevysral!!
Když to nejde, ak to nejde, příroda ví své....ale někdo je svéhlavý,a plastické zákroky nestačí, tělo stárne i uvnitř. Dítě může být hyparaktivnía alergické/ v nejlepším případě. Satří rodiče jsou sobci.
To jsem si myslela taky ! Ale tady je pořád umělé oplodnění výhodnější cenově, než na Floridě a tak doufám, že až zabřezne,
tak odtáhnou. Celá komedianská rodinka
Mám dojem, že chtěli do Austrálie, alespoň jsem to tak četla,ještě tady musí té reprodukce využít, ta paní působí tak vyžile, vypadají jak matka a syn.