Zklamaná Martina Gavriely: Miminko budeme mít ze zkumavky… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zklamaná Martina Gavriely: Miminko budeme mít ze zkumavky…

Martina s Marcusem vytváří harmonický a zamilovaný pár.
Martina s Marcusem vytváří harmonický a zamilovaný pár. (KAREL KOPÁČ / Aha)

Martina Gavriely se s přítelem Marcusem Tranem o potomka snaží už několik měsíců…a bezvýsledně. Když jim to nevyšlo přirozenou cestou, zkusí štěstí na klinice.

Sexy moderátorka se už začala informovat o možnostech umělého oplodnění a svůj problém konzultovala s lékařkou. „Pokud by se mi nedařilo otěhotnět přirozenou cestou, nevidím důvod, proč nezkusit umělé oplodnění, které je dnes už běžnou cestou, jak si pořídit miminko,“ přiznala Martina.



Strachem z lékařů Gavriely rozhodně netrpí, protože si několikrát nechala vylepšit tělo na plastické chirurgii. „Člověk má na sobě pořád co vylepšovat a po třicítce tím spíš. Nemám problém přiznat, že jsem si na svém těle nechala něco vylepšit nebo upravit, ale se svým dekoltem jsem aktuálně spokojená, takže v tomto směru žádná změna v dohledné době nebude,“ řekla hrdá majitelka silikonového dekoltu na Iscare Plastic party v plzeňském Pantheonu.

1459572:gallery:true:true



Autor:  cam

Přečtěte si
ivoadler
14. 3. 2013 • 18:34

je vidět, že už je hodně jetá. Někdy mi připadá jako máma toho cucáka Marcuse. Ani nepíšou, z čí vina to nejde přirozenou cestou. Nejpravděpodobnější příčinou je, že se chlapovi málo mrskají spermie. Při pohledu na Marcuse se tomu ani nedivím.

pusinka1234
14. 3. 2013 • 16:03

Hlavne ze vy vsichni jste dokonaly!!Moje mama si toho zazila hodne a az dokazete v zivote to co ona tak si ji klidne nadavejte do ceho chcete a ne na Floridu se nestehujeme!! Akorat zarlite ze ona nekdo a neco narozdil od vas je ... Je to ten nejlepsi clovek na svete a nadavate ji do toho a tam hlenc toho jen proto ze ona si narozdil od ves dokonaleho chlapa nasla i kdyz kazdej ma svoje mouchu nikdo nikdy nebude dukonalej ani Justin Bieber neni dokonalej!!!

danuska555
13. 3. 2013 • 23:24

Kde by ta *** vzala prachy na. Australii!? Smrdi korunou', vzdyd chodi oblekana od Vietnamcu- socka.A to dite jak tvrdi ze chce! Ano, ale kvuli Vietnamcovi. Tranovi, pac jinak by si dite poridil s mladou holkou, a ne s vyzilo staresinou s kancimi zuby! . Ditetem si ho chce pojistit, aby se na ni nevysral!!

franckajagrova
13. 3. 2013 • 22:35

..umělé oplodnění MG popřela !!

zelena.karkulka
13. 3. 2013 • 21:04

ať si koupí raděj mozek ze zkumavky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.