Pavel Nový chce být hvězdou muzikálu... než zemře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pavel Nový chce být hvězdou muzikálu... než zemře!

Pavel Nový chce do muzikálu!
Pavel Nový chce do muzikálu! (Dalibor Puchta)

Pavlu Novotnému (64) už nestačí herecká kariéra a chce se vrhnout i na zpívání. Zúčastnil se konkurzu na nový muzikál skupiny Lucie.

„Chtěl jsem si udělat radost. Trochu jsem to přehnal. Já jsem nikdy nehrál v muzikálu, tak jsem si říkal, že bych to chtěl zkusit, ještě než umřu,“ svěřil se herec na iDnes.cz

 

U této příležitosti se odvážně pustil do hitu Medvídek. Ale na konkurzu nestačilo ukázat pouze zpěv, adepti museli ještě předvést taneční kreace!  A co na jeho výkon řekl David Koller? „Mě překvapilo, jak krásně toho Medvídka zazpíval. Že jsem mu to opravdu věřil. Protože tomu vtiskl nějaký svůj punc osobitosti,“ pochválil Nového lídr kapely Lucie.



Přečtěte si
diodaa
6. 3. 2013 • 12:24

Pavle prosím vás proč by jste umíral. Překonal jste velmi závažné onemocnění, a většina lidí by dávno umřela, nedokázali by to překonat. Vy máte v sobě hodné životních a psychických sil. Jako herce vás mám moc rád, a vím že nejsem sám. A pokud máte chut, vrhněte se do nových neprobádaných vod života, třeba vám ne tak ůplně známých a jednoduchých. Vždyt pokud člověk žije, neměl by se nikdy vzdát, a u vás to určitě platí také, já vím. Těším se na vás, a přeji vše dobré v životě, hlavně hodně zdraví. To ostatní příjde samo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.