Vojtko simuloval volný pád: Oči měl navrch hlavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vojtko simuloval volný pád: Oči měl navrch hlavy!

Vykulený Marian se chystá na svůj první »seskok«.
Vykulený Marian se chystá na svůj první »seskok«. (Foto Aha! – Roman Souček)

Takový dárek ke svým čtyřicátinám muzikálový zpěvák Marian Vojtko tedy rozhodně nečekal! Od svého fanklubu totiž dostal jednu specialitu – vyzkoušet si skidiving. Tedy simulátor volného pádu, ve kterém si můžete zkusit, jaké je to létat a vznášet se úplně stejně, jako při opravdovém seskoku z letadla. A jak si Marián své narozeninové létání užil?

„Na vyčištětní hlavy je to dobrý, ale já se strašně bojím výšek, takže mi to stačilo. Ale ten zážitek určitě stojí za to,“ svěřil se deníku Aha!. Simulace volného pádu trvá jen minutu a půl, ale vyžaduje dlouhou přípravu. „Sice nám dávali instrukce, ale pak nás hodili dovnitř, najednou nás to vyfouklo – a to fakt nejde zvládat,“ smál se Vojtko, který přiznal, že dokonce ohrozil svého instruktora.

„Neuvědomil jsem si, že nesmím otevřít pusu, protože když jsem to udělal, byly všechny sliny venku,“ dodal s Vojtko, který se právě chystá na »oprášený« muzikál Tři mušketýři v Divadle Broadway.

Autor:  pet

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.