Iveta Bartošová: Exmilence přivedla na mizinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iveta Bartošová: Exmilence přivedla na mizinu!

Bartošová Macurovi zničila kariéru!
Bartošová Macurovi zničila kariéru! (koláž Ahaonline.cz)

Paktovat se s Ivetou Bartošovu (46) může být nebezpečné, o čemž už se přesvědčil nejeden člověk, který jí chtěl nabídnout pomocnou ruku. Po několika hudebních producentech a TV Pětce na to dojel i Ivetin velký fanoušek Zdeněk Macura (38).

Macura je Ivetou doslova posedlý a neustále je přesvědčen o tom, že ji má Josef Rychtář ve své moci a znemožňuje jí komunikaci s vnějším světem. S Bartošovou měl údajně krátký poměr, v němž šlo především o sex, a opakovaně jí nabídnul finanční výpomoc. Teď má ale sám s penězi problémy, protože jej láska ke zpěvačce přivedla na dno.

Kvůli Bartošové se Macura nechtěně stal celebritou a jeho zaměstnavateli s ním časem došla trpělivost. Skončil na hodinu a teď je doma bez příjmu.



„Jak se objevila ta záležitost kolem Ivety, začali na mě všichni ze všech stran útočit. Nejinak tomu bylo v mém minulém zaměstnání,“ tvrdí Macura v magazínu Sedmička. V práci byl převeden pod jiného manažera a stal se obětí šikany.

„Když jsem třeba nějakou práci poslal o půl hodiny později, tak mě šikanoval. Zasedl si na mě a hledal důvod, proč mě vyhodit. Poté došlo ke konfliktu a skončil jsem na hodinu,“ dodal počítačový expert s vysokoškolským vzděláním, jemuž láska k Bartošové zničila kariéru. Už dva měsíce je bez práce i bez příjmu.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
catherin4
20. 1. 2013 • 20:37

co na darky, ona nema ani na obaly na zosity pre syna! totalna socka! kde tie vsetky prachy co zarobila zmizli! za svoju karieru mohla mat zarobene a mohla byt za vodou podobne ako gott!

anada
18. 1. 2013 • 22:26

Nechápu, že se média takovým úchylem vůbec zabývají. Článek totálně o ničem.

mirkazam
18. 1. 2013 • 12:59

za blbost a posedlost se platí. To vám nedošlo, že co se týče peněz je IB bezedná studna. Podle toho, co se do ní všichni nacpali peněz,statisíce !! A ona chudák neměla ani na vánoční dárky...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.