Iveta Bartošová šokuje: Vztah s Rychtářem je jen divadlem pro média! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Iveta Bartošová šokuje: Vztah s Rychtářem je jen divadlem pro média!

Iveta s Josefem Rychtářem. Je to jen hra?
Iveta s Josefem Rychtářem. Je to jen hra? (Pavel Machan, Marek Pátek / Paparazzi)

Jak to má vlastně Iveta Bartošové s Josefem Rychtářem? Opravdu je mezi nimi láska, nebo jde o čistě praktickou záležitost? Zpěvaččin věčný obdivovatel Zdeněk Macura nyní zveřejnil Ivetin e-mail, který mnohé vysvětluje!

Tato zpráva měla zůstat před veřejností utajena, ale Macura se rozhodl, že s ní půjde na světlo. Stále je přesvědčen o tom, že je Iveta v nebezpečí a proto ukázal e-mail, který mu poslala v lednu letošního roku. Tehdy prožívala své nejtěžší období a byla ve svém domě izolovaná od společnosti.

„Zdeňku, já žiju s Josefem a pomáhá mi, ale nemůže mi asi pomoci jako ty. Řeší se mnou moje dluhy a snaží se mi fakt pomoci. Je na mne strašně  hodný, i když jsem celé dny sama v domě. To je bezvýchodná situace,“ psala nešťastná Iveta svému obdivovateli, který ji nabízel finanční podporu.



Peníze by se tehdy Ivetě hodily, ale z jejích slov je zřejmé, že musela zůstat ve své roli. „Děkuji ti za krásnou nabídku, ale nemůžu teď jinak. Mám tě ráda, ale teď díky médiím nemůžu dělat jakékoliv změny,“ prozradila nečekaně Iveta.

Macura z jejího vzkazu usoudil, že žije s Rychtářem pod nátlakem a rozhodl se zpěvačku spasit. Opakovaně jej dokonce vyzval, aby z jejího života zmizel.





Přečtěte si
mirkazam
8. 11. 2012 • 10:55

kdy toto panoptikum skončí ???

lukolina
8. 11. 2012 • 09:20

řekni to exzpěvačce Ivet při večerném koupání a nauč ji líp papouškovat

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.