Jak to má vlastně Iveta Bartošové s Josefem Rychtářem? Opravdu je mezi nimi láska, nebo jde o čistě praktickou záležitost? Zpěvaččin věčný obdivovatel Zdeněk Macura nyní zveřejnil Ivetin e-mail, který mnohé vysvětluje!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Zprávy o Ivetě se již zajídají. Je to hrůza. Měla by se dát konečně dohromady a brát ohledy na svého syna Artura. Není již malý a určitě má s tím co se o jeho matce píše problém.
Pětka jim vyfoukla jejich "zlatý důl" Ivetku a tak vytahují ze šuplíku co se dá.... Jo jo Pepíčkovi a Ivetce více vyhovují televizní kamery než tištěný bulvárek.... Pepa má zadarmo reklamu pro svoji bezpečnostní agenturu a "šťastnou hvězdu" Ivetku k tomu.... To by jeden zaplakal (nebo se pozvr....)
Včera jsem omylem shlédla ten de.bilní pořad na Pětce a musím říci, že něco tak hloupého, křečovitého a nevěrohodného jsem ještě v životě neviděla. Myslím, že to byl pohřeb rodící se televize v přímém přenosu. Již nikdy více!
Ivetko Bartošová to my dávno víme, není to pro nás žádný šok, divadlo, lži, podvody jsou u takových zmetků, jako jste VY n o r m á l n í. Slušný a normální člověk takovou komedii prokoukne hned. takže žádný šok- jste oba hodně velcí ubožáci
at ten mejl psal kdokoli a je mi uplne jedno kdo,jedno vim jiste nepsal ho clovek co je sam,izolovany,v depresi,pod tlakem a s dluhama,to by bylo napsany jinak....takze pro pisatele vyse zminovaneho mejlu az zase budes chtit neco takoveho stvorit bylo by dobry se poradit s nekym kdo mel alespon depku)))