VIDEO: Bartošová pořádala setkání s fanoušky. Přišlo jich jen devět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIDEO: Bartošová pořádala setkání s fanoušky. Přišlo jich jen devět!

Devět skalních příznivců udělalo Bartošové radost.
Devět skalních příznivců udělalo Bartošové radost. (Aha! – Marek Pátek)

V rámci svého momentálního návratu se zpěvačka Iveta Bartošová (46) sešla včera dopoledne se svými fanoušky. V dost hloupý čas, když jsou všichni ve škole nebo v práci, se jich v jedné klubovně v centru Prahy sjelo přesně devět. A to je sakra málo! Iveta nicméně tvrdí, že jí to pro začátek stačilo. Terapie se podle jejích slov zdařila.

Do Malostranské besedy přijeli za Ivetou její skalní příznivci ze všech koutů Česka. Někteří vyráželi brzy ráno vlakem až Moravy. „Já si moc vážím, že jste tady. Je vás málo, ale příště vás bude více, protože chystáme další akce,“ přivítala Iveta své fanoušky v klubovně Malostranské besedy poté, co si dopřála zeleninový salát z krabičky, v nichž jí každé ráno vozí jídlo na celý den.

Svým příznivcům pak odpovídala např. na otázky týkající se svého předvánočního koncertu, který proběhne 23. prosince v Lucerně. „Pozvala jsem na něj i svojí mámu a bráchu se sestrou. Nevím, jestli dorazí, protože se bojí mediálního zájmu,“ prozradila Iveta s tím, že koncert opravdu proběhne. Přitom stále není napsán v programu Lucerny. „To je proto, že je objednán na televizi Pětka, nikoliv na její jméno,“ prozradil Aha! zdroj z okolí Bartošové.

VIDEO: Iveta si s hrstkou věrných i zazpívala!

Video se připravuje ...

Iveta se také nebála promluvit o svém soukromí. „Můj přítel Pepa se v poslední době hodně uklidnil. Už nekřičí a není vznětlivý,“ řekla zpěvačka šéfovi svého fanklubu Martinu Divišovi (21). Právě na něj totiž Rychtář vyjel do telefonu. „Vytkl mi, že Iveta moc hubne, co prý s ní děláme,“ prozradil Diviš.

Na závěr setkání si Bartošová s fanoušky zazpívala píseň Tři oříšky, pak se s nimi ochotně vyfotila a rozdala jim autogramy.



Přečtěte si
tang
13. 2. 2013 • 17:48

A kde je na Tom videu evnika???

erkape
6. 11. 2012 • 20:58

Proč vždy zpívá (no spíš odkváká) jen Tři oříšky? A refrén pořád dokola a ještě bl.bě. Žádný jiný text už ani nezná, v tom vychl.astaným mozku má prázdno. Tuto písničku mele furt dokola a trénuje ji celý rok a půl do 23.12. bude znát celý text, holka naše šikovná.

vladka.65
4. 11. 2012 • 20:49

...co Blivet,to já jsem si pořádně oddechla! ....vždyť to vypadalo,že v prosinci budou chudáci mrznout po celém Václaváku,protože se do Lucerny na ten její slavný koncert ani nevejdou!Takhle alespoň bude mít každý svoji sedačku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.