Deníček Pavly Truxové: Jak jsem porazila obezitu (16) - Rozvod a finanční potíže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Deníček Pavly Truxové: Jak jsem porazila obezitu (16) - Rozvod a finanční potíže!

Pavla Truxová je dnes k nepoznání
Pavla Truxová je dnes k nepoznání (koláž Ahaonline.cz)

Zaujal vás příběh Pavly Truxové, která navzdory neúspěchu v pořadu Jste to, co jíte našla odvahu změnit kompletně svůj život? Na Ahaonline.cz si můžete na pokračování přečíst její deníček začínající 1. dubna 2011, kdy její váha dosáhla závratných 197,5 kilogramu. Dnes už je Pavla díky dodržování přísného režimu o 85 kilo lehčí… a ráda by se dostala až na třetinu své původní váhy!

V květnu roku 2012 byla Pavla lehčí o 50 kilo, ale nebylo jí moc do smíchu. Musela řešit dluhy, které jí vznikly během manželství, které spělo k rozvodu.

Kapitola 14 (květen 2012/117,3 kg)

Začalo jaro, příroda se probouzí po dlouhé zimě, všude vše kvete. S mojí Orkou vyrážíme na dlouhé procházky, užíváme si jarního sluníčka, Orka miluje očichávání kvetoucích kytiček, je to legrační a neobvyklé u temperamentní foxteriérky.

Hned zkraje května jsem nucena navštívit zubní pohotovost, bolí mě zub, problém odstraněn, zub poléčen.

Jelikož jsem se stále nedočkala obsílky od soudu s návrhem o rozvod, žádost podává má právnička. Rovněž mi nepřišli finanční prostředky od manžela, na kterých jsme byli smluvně domluveni. Částečně jsme jimi splácela i dluhy na synově bankovním účtu, které mu on přečerpal do nemalé částky. Po sms dotazu jsem obdržela od manžela zpětnou sms, že ze mě utrpěl údajně těžkou mozkovou mrtvici, prý z mých článků. Tím pádem, že nemůže platit.

Nemyslím si, že bych ho jakkoli urážela. Neviděl mě co se odstěhoval, sama do jeho nového života nemám zájem zasahovat. Je to pro mě uzavřená kapitola, naopak jsem jemu i jeho nové slečně popřála smskou, velmi slušně, mnoho štěstí. Jen je potřeba rozvod provést soudně, jelikož krom rozvodu a peněz, které mi dluží, jsou zde i dluhy, které připadnou i na mě, a tudíž mě čeká další, delší cesta v podobě pravděpodobné insolvence.

V polovině května jsem pozvána na dotočnou pořadu Jste to,co jíte, kde jsem se snažila podpořit  hubnoucí Miládku, strašně moc hodnou a šikovnou kadeřnici. Moc se těším, že se uvidím se všemi hubnoucími, štábem, produkcí.

19.května slaví moje foxteriérka Orka své 11 narozeniny, dostává dárek, míček, psí dobroty, má velkou radost. Koncem května opět stoupám na váhu, která ukazuje 117,3kg, celkem jsem o 80.3kg lehčí.

Pavla Truxová

Zaujal vás příběh Pavly? Na facebooku ji najdete ZDE!

 

Autor:  cam

Přečtěte si
vlamore
8. 1. 2013 • 01:02

wellnes.top
19. 11. 2012 • 10:01

Připojuji se,má ohromnou disciplínu a jak píše,změnila úplně vše.Vystoupila z davu a co víc, snaží se namotivovat lidi,co mají podobný problém.Samozřejmě se najde stejně jak v reálném životě,tak i zde na diskuzích pár kreténů,kteří se chytrácky snaží škodit a sami prd v životě udělali,ale kritiky mají plné "pusy".

pea.p
19. 11. 2012 • 07:42

než držet palce ať Váš příběh dopadne šťastně

magdalenka39
19. 11. 2012 • 07:17

...jdi i dál svou cestou,neohlížej se,závistivé zmetky ignoruj,je spousta nenechavců,co se nezmůžou na nic víc,než uboze kritizovat,držím palce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.