Náhlý zvrat u Svobodové: Rozvod už za týden! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Náhlý zvrat u Svobodové: Rozvod už za týden!

Svobodová a Auš mají rozvodové stání už za týden.
Svobodová a Auš mají rozvodové stání už za týden. (Koláž Ahaonline.cz)

Vendula Svobodová (40) se konečně dočkala. Dlouho toužila po rozvodu s podnikatelem Patrikem Aušem a pořád jí v cestě stály nějaké překážky. Teď ale věci nabraly nečekaně rychlý spád.

Už za pár dnů Vendulu čeká rozvodové stání a ona tak bude moci naplno padnout do náruče svého nového milence. „Za týden už máme termín,“ pochlubila se ředitelka nadace Kapka naděje serveru Super.cz. Svobodová tak nejspíš doufá, že už nebude muset řešit ani nepříjemné tahanice s Aušem o syna Kubíka.

Auš, byť není biologickým otcem dítěte, totiž bojuje alespoň o to, aby se s Kubíkem mohl vídat. A občas kvůli tomu předvádí i hodně podivné kousky, údajně především pod vlivem k alkoholu. V tomto směru si ale s Vendulou rozhodně nemají co vytýkat. Vždyť to není tak dávno, co se polonahá Svobodová potácela opilá nocí se svým novým milencem. Tomu její kamarádky přezdívají „Držák“, protože zvládl i hojně propíraný skandál s opilou Vendulou.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.