Milenec Venduly Svobodové promluvil: Na první rande jsme šli do lesa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Milenec Venduly Svobodové promluvil: Na první rande jsme šli do lesa!

Vendula s Vladimírem
Vendula s Vladimírem (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček)

A je to venku! Milenec Venduly Svobodové (40) Vladimír Waas (54) se rozhodl promluvit o jejich poměru, který začal nevinným setkáním v pizzerii. Přestože se znají teprve měsíc, už spolu plánují společnou budoucnost.

Vladimír tvrdí, že se s Vendulou seznámil náhodně. V pizzerii v Říčanech se dal do řeči s cizí ženou, z níž se vyklubala Svobodová. „Nevěděl jsem, o koho jde. Až během rozhovoru vyplynulo, kdo je Vendula,“ svěřil se Waas magazínu Sedmička. Pak si spolu vyměnili telefonní čísla a byla ruka v rukávě…

Jejich vztah nabral rychlé obrátky a na první rande spolu vyrazili do lesa. „Šli jsme na houby. Já se v houbách nevyznám, ale Vendulka je odborník. A takhle nějak to začalo,“ dodal nový partner Svobodové, který přiznává, že jej na Vendule zaujal především vzhled.



Další přednosti odhalil až později a zjistil, že mu je blízká: „Je to úplně normální ženská, která se stará o své dítě a nemocnou maminku, a když k ní přijdu, udělá mi večeři,“ pokračoval Waas, který také hledá rodinné zázemí. Před osmi lety mu zkrachovalo manželství a poté neměl na vztahy štěstí.

Teď je ale všechno jinak a po setkání se Svobodovou se dokonce nebrání ani svatbě a dětem. „Je to možné, ale je to hodně předčasné. Jsme opravdu na počátku,“ svěřil se zamilovaný Vladimír.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.