Vendula Svobodová o Aušovi: Ten člověk je nemocný! Pouští do světa kecy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vendula Svobodová o Aušovi: Ten člověk je nemocný! Pouští do světa kecy!

Svobodová a Auš teď doslova válčí o dítě.
Svobodová a Auš teď doslova válčí o dítě. (Koláž Ahaonline.cz)

Žalostné výlevy Patrika AUše (34) na sociální síti a stesk po sedmiletém Jakubovi rozhodně neobměkčily jeho stále ještě manželku Vendulu Svobodovou (40). Syna neuvidí ani nedostane. Proč je matka Kubíka tak neoblomná? „Já už jsem o jedno dítě přišla, když mi zemřela Klára, teď nechci přijít o druhé. Kubu nedám někomu, kdo se o něj nedokáže postarat,“ řekla poprvé exkluzivně deníku Aha! Vendula Svobodová.

Co jí tolik vadí? Z její řeči je čitelné, že u Patrika Auše není něco v pořádku. Proč má obavy, že syn nebude u Auše v dobrých rukou? Vždyť podle vzkazu na sociální síti Auš malého Jakuba zbožňuje a píše: "Pár věcí na tomto světě není možných a jednou z nich je, aby mi někdo sebral mou lásku k tobě, můj chlapečku!" svěřil se svému okolí nevlastní otec Jakuba. Jenže celou tuhle citovou ódu Vendula vnímá jen jako planý žvást.

"To jsou zoufalé činy, ten člověk je nemocný. Kdyby Kubu miloval, nikdy by nic takového nepouštěl do světa. Co je to za kecy?" durdí se Vendula. A její slova jsou na místě. Podle svědků z Říčan si totiž zoufalý Patrik udržuje permanentně hladinku a je tedy zcela jasné, proč Vendula nechce věčně opilému manželovi svěřit dítě. "V úterý ve čtvrt na osm ráno tady skákal manžel paní Svobodové před školním busem a dožadoval se Kuby. Podle řidiče z něj byl cítit alkohol," řekl nám soused. "To je to nejhorší. Už jsem učinila patřičná opatření," odsouhlasila nám tuto informaci Vendula.

Její jedinou útěchou teď může být nová známost – Vladimír Waas (55), se kterým se seznámila před měsícem. I proto už se tedy nemůže dočkat, až skončí manželství s Patrikem...



Autor:  kre

Přečtěte si
va45
15. 11. 2012 • 01:10

koho ulovíš teď

jikar
9. 11. 2012 • 14:04

p.r.d.e.l..hillarka, viš co znamena VZP? Všeobecně známá pi...pka.

p.r.d.e.l..hillarka
9. 11. 2012 • 09:45

psala jsem k.u.n.d.a

p.r.d.e.l..hillarka
9. 11. 2012 • 09:45

Kundule už *** líná, tak to není nějak ono

solochov
9. 11. 2012 • 00:03

Ńo však on ten starej podnikatel, co ho teď nabalila, dopadne časem úplně stejně. Teď je to láska, za nějakou dobu na něj přes média bude kydat hnůj, aby ho znemožnila. Je to likvidátorka vztahů i chlapů...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.