Bartošová v šoku: 100 tisíc na to, že se zhroutí! Víme, kdo je vsadil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bartošová v šoku: 100 tisíc na to, že se zhroutí! Víme, kdo je vsadil!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (TV Pětka)

Ostře sledovaná zpěvačka Iveta Bartošová (46) má před sebou opravdu obrovskou výzvu. V prosinci bude mít v Lucerně mega koncert, na který se ona sama moc těší a připravuje, ale lidé, kteří jí byli svého času blízcí, jí házejí klacky pod nohy.

Přestože mohou na TV Pětka vidět na vlastní oči, že Iveta maká jako ďábel, aby se dostala na výsluní, muži mezi sebou uzavírají sázky! A to nejhorší na tom je, že sázejí na neúspěch, který Bartošové předem předpověděli. Je snad vůbec někdo, kdo comebacku Ivety opravdu věří?

Kdo jí věří:

Pavel Vaculík (63), hudební skladatel

Stál u začátku Ivetiny kariéry a stojí i u jejího znovuzrození. „Iveta je výtečná zpěvačka, to je materiál,“ chválil svou svěřenkyni. Přesto se ale doslova potí strachy, protože Iveta přes rok a půl doopravdy nezpívala, a to se podepsalo na jejích hlasivkách. „Musí se to povést, jinak se nám budou všichni chechtat a pak se dám definitivně do důchodu..

Vladimír Kočandrle (51), hudební vydavatel

Stojí za Ivetiným posledním návratem (2009), takže je velmi optimistický. „Já tomu paradoxně věřím. Minule jsem nevěřil a povedlo se to, dnes už jsem poučen a věřím,“ prozradil Kočandrle.


Kdo doufá:

Jarek Šimek (38), textař

Ivetě fandí. „Když se Iveta zapře, dokáže ze sebe vydat maximum. V tomhle je výjimečná. Ale lidé kolem ní jí musí věřit. Přál bych jí, aby to vyšlo,“ řekl Šimek.

Kdo jí to přeje:

Richard Dušák, manažer a muzikant

Ivetu nesleduje, ale je velmi přejícný. „Přál bych jí jen dobré. Pokud se připravuje, jak má, tak by jí to mělo vyjít,“ řekl deníku Aha! Dušák.


Kdo neví:

Jiří Pomeje (47), Ivety exmanžel

„Nezajímá mě to, mám svých starostí dost,“ napsal deníku Aha!

Kdo jí nevěří:

Petr Šiška (47), producent a textař

„Vsázím sto tisíc korun na to, že ten koncert nebude,“ prohlásil. „Pokud se pletu, má u mě Iveta píseň napsanou jen pro ni, a to zcela zdarma,“ řekl deníku Aha! .

Ondřej Soukup (61), skladatel

Má zcela jasno: „Nevsadil bych si na to, že koncert proběhne. Myslím si, že v její duši je takový zmatek.“

Co na to Iveta?

A co tomu říká sama ústřední postava imaginární sázky? „Všem těm, co nevěří bych ráda vzkázala, ať vydrží do konce našeho projektu a pak, ať řeknou svůj názor, na který jsem moc zvědavá,“ řekla odhodlaně deníku Aha! sama Bartošová.




Přečtěte si
hejhej
27. 10. 2012 • 23:08

Jasně.Bartošová sliby plní. Kdy vyjde kniha,za kterou vzala předem peníze,měla vyjít tento měsíc.Ale ona určitě vyjde,stejně jako "byla"výstava obrázků v r.2009. Nebýt bulvární celebrity Ivety,tak se ani nebavíme.Štiková a Krampolová jsou slabý odvar Ivety.

hejhej
27. 10. 2012 • 16:04

Možná,že se ozve rodině,aby jí přijeli podpořit a obsadit sedadla,stejně,jak to udělala,když "zpívala" v Ostravě v nějakém kulturáku.

hejhej
27. 10. 2012 • 16:01

Už se prý učí zpívat. Jwe víc než trapná

xcarodejka
26. 10. 2012 • 19:27

V DOBĚ SOUŽITÍ SE LADISLAVEM ČTAIDLEM SE DOST UTUTLAT I TEN ÚNOS TŘÍSKOU, NIKOD SI NEDOVOLIL......Ů

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.