Drsný vzkaz Heidi Janků Bartošové: Ostuda by mě fackovala, dělat co ty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Drsný vzkaz Heidi Janků Bartošové: Ostuda by mě fackovala, dělat co ty!

Chování Ivety Heidi pořádně nadzvedlo.
Chování Ivety Heidi pořádně nadzvedlo. (Koláž Ahaonline.cz)

Zpěvačka Heidi Janků (49), která málokdy neztrácí úsměv na tváři, zuří. Rozčílila ji nestoudnost její kolegyně Ivety Bartošové (46). Ta se poněkolikáté za pomoci mnoha lidí zvedla ze dna a s ještě »nedopitou skleničkou« hlásá, že si brousí zuby na Českého slavíka. A to prostě pracovitá Heidi nemůže snést, takže Ivetě vmetla do tváře všechny chyby, kvůli nimž na pěveckou cenu nemá nárok. Přečtěte si, jak Heidi Ivetě na svém Facebooku »naložila«.

1. výtka - „Na svých zhruba sto vystoupeních do roka zpívám zásadně živě, i když bez kapely. Ostuda by mě fackovala za to, že beru peníze jen za otevírání úst.“

Jak to dělá Iveta: Bartošová by si nevzpomněla, kdy zazpívala na pódiu živě. Vždy se akorát pohupuje v bocích a s úsměvem předstírá, že zpívá jako v poslední den svého života.

2. výtka - „Svá vystoupení neruším, i když jsem nemocná.“

Jak to dělá Iveta: Když měla Iveta po dlouhé době vystoupit před bandou upocených kamioňáků, do poslední chvíle nikdo nevěděl, zda pro svůj zdravotní stav, který se mění z minuty na minutu, na Slovensko vůbec dorazí. Naštěstí přijela.


3. výtka - „Piju jen s mírou a mezi pravidelnou denní dávkou tablet jsou převážně vitamíny.“

Jak to dělá Iveta: Mnohokráte se o ní psalo, že by mohla závodit v polykání kdejakých tablet, které jsou vše, jen ne vitamíny. A rozhodně by jí prý nevadilo zapít veškerá antidepresiva lahví tvrdého alkoholu.

4. výtka - „Nemám sexy ochránce a pravidelně a periodicky je nestřídám, mám jen svého muže, a to už třicet let.“

Jak to dělá Iveta: Bez ochranné ruky nad sebou by nebyla schopna dojít ani na nákup, protože by nevěděla, co koupit. Momentálně za ni rozhoduje Josef Rychtář (54). Jejími partnery byli mezi jinými Jiří Pomeje, Zdeněk Podhůrský, veterinář Roman Hanke, Ladislav Štaidl.


5. výtka - „Nevolám do médií s každým pr.... Žiju normálně, pracuju, relaxuju, ale nepotřebuju mít k tomu stále novináře za zadkem.“

Jak to dělá Iveta: Sama za sebe volá do médií málokdy. Ví totiž, že se může spolehnout na všechny z jejího okolí. Zavolají místo ní.

6. výtka - „Nemám žádné fanatické fanoušky, mám jen normální příznivce, fandy a lidi, co mě mají rádi.“

Jak to dělá Iveta: O psychicky narušené nápadníky nemá rozhodně nouzi. Zdeněk Macura (38) k sobě hledá stejně labilní bytost jako je on, ale v cestě k vysněné svatbě mu stojí drsňák Rychtář.


7. výtka - „Ze svých vydělaných peněz si pravidelně platím sociálku, zdravotní pojištění, DPH, daň z příjmu i hypotéku.“

Jak to dělá Iveta: Raději se utopí v dluzích a počká na dalšího záchranáře, který ji z průšvihu vyseká.

8. výtka - „Jezdím svým vlastním autem, které jsem si koupila opět za vydělané peníze.“

Jak to dělá Iveta: Nechává se zásadně vozit, a to jen v pěkných autech.

9. výtka - „Když potřebuju vizážistku, stylistu a ostatní personál, tak je samozřejmě zaplatím ze svého!“

Jak to dělá Iveta: Dokud nemusí vylézt z baráku mezi lidi, tak to neřeší. Když se rozhodne ukázat se veřejnosti, experty na krásu zaplatí společnost, která po ní chce, aby vylezla na světlo světa.

10. výtka - „Platím si i producenta, který mi produkuje a vymýšlí nové písně. No řekněte, nejsem já blbá!“

Jak to dělá Iveta: Chytře, děvenko!



Přečtěte si
vendyyy
28. 12. 2015 • 19:44

Heidy je zavistiva mrcha ,ktera akorat Ivete zavidi jeji krasny zpev, fanousky a slavu . Iveta narozdil od Heidy umela zpivat ! Co ta Heidy kdy dokazala ?!? Zpivat neumi ! Ma mozna tak nejakej porad ,,Intim s Heidy Janku". Me by ostuda fackovala byt Heidy! Mela by se nad sebou zamyslet ;) !.

va45
25. 11. 2012 • 01:47

To se nedivím,když má doma dědka nad hrobem.

xcarodejka
26. 10. 2012 • 19:56

Iveta byla Skavíkem zlatám, nevím kolikrát, a stříbro měla také. Musí sama sobě věřit, což na někoho může působit jako nafoukanost , ale myslím že sama sobě dodává sebedůvěru,a že tomu rozumím. Také si musém věřit a být sama sobě přítelem, jinak to nemohu čekat od druhých......Naučme se znát a rozeznávat lidi dobré a zlé, ty od jádra zkažené bych obloukem obcházela, ale ty co mají jen nějakou chybu nikoliv, protože co je dokonalé? Snad jen Bůh.

verasum
26. 10. 2012 • 09:25

nikdy nevíme, co nás v žibvotě srazí na kolena a jak to zvládnem.Nejsem příznivec Bartošové,ale netroufla bych si ji takto šmahem odsuzovat.

illis
23. 10. 2012 • 21:29

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.