PROSTŘENO u Moldavce Artura: Výhra by zachránila moji maminku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PROSTŘENO u Moldavce Artura: Výhra by zachránila moji maminku!

Artur
Artur (TV Prima)

Brněnské Prostřeno v úterý zavítá do kuchyně Artura, které hosty seznámí s moldavskými pokrmy. Jak obstojí u mlsných českých jazýčků?

Artur přijel do Česka za prací, ale jeho pobyt se nakonec prodloužil natrvalo, protože zde našel svou životní lásku, s níž má dvě malé děti. Za kuchařský um vděčí své mamince, kterou by v případě výhry rád přestěhoval k sobě. Kvůli nedostatku peněz, ale spolu musí komunikovat jen na dálku.

Na hosty u něj čekal pravý kaviár, což rozhodně není pokrm, který si Češi běžné dopřávají k večeři. Artur na surovinách nešetřil a připravil pětichodové menu. Pod jeho dohledem se tak podávala buvolí mozzarella, hovězí steaky i bio zelenina. Nejvíce práce mu ale dala tradiční moldavská pohanková polévka s bramborovými nočky.  

„Recepty si vezmu, předkrm byl úžasný, moučník geniální,” chválila Arturovo menu Petra. Pondělní hostitelka Monika měla ovšem jiný názor. Že by v Arturovi viděla silnou konkurenci? Sledujte Prostřeno na Primě!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.