Šokující PROSTŘENO: Zákeřná Alena si přinesla vlastní jídlo v ešusu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šokující PROSTŘENO: Zákeřná Alena si přinesla vlastní jídlo v ešusu!

Přátelské podání rukou? Ani náhodou!
Přátelské podání rukou? Ani náhodou! (Repro TV Prima)

Tolik nenávisti snad nebylo dosud k vidění v celé historii pořadu Prostřeno. Alena šla tvrdě po výhře a neváhala proto psychicky rozložit hostitelku Stefanii.

Spor mezi Alenou a Stefanií celý týden gradoval a bylo jasné, že z těchto dvou žen kamarádky nikdy nebudou. Alena nemohla přenést přes srdce optimismus své kolegyně a Stefanie neakceptovala chování své rivalky.

Na závěr týdne si Alena připravila provokaci a dorazila na večeři s vyleštěným ešusem, v němž si přinesla vlastní jídlo. Předem už totiž byla přesvědčená o tom, že je Stefanie špatná kuchařka. Její snahu tak zhodnotila po jednom soustu tak, že vše označila za hnusné a nechutné.

Místo kokosových placek a salátu si tak vytáhla bagetu a když došlo na perkelt s noky, dala přednost vlastnímu řízku, který chtěla přisolit. Ale Stefanie se rozhodla, že kolem ní skákat nebude, takže byl oheň na střeše.



„Chováš s jako malý parchant a jsi mezi dospělejma. Támhle máš dveře a můžeš odejít. Jsme tady kvůli jídlu, a ne abysme koukali na takový ksichty“ varovala Alenu, která se netají tím, že si přišla pro výhru. „Já ti ty prachy klidně dám, abys už držela hubu!“ nevydržela mlčení Jana.

Alenu za její chování odsoudili všichni soutěžící, ale hlavu si z toho nedělala: „Snažili se mě roznést na kopytech, ale mně jsou ti lidi ukradený.“

Stefanie nakonec její odpor nevydržela a v kuchyni se rozplakala. „Myslím si, že tohleto už není pomalu ani člověk,“ odsoudila Alenu.

Kolika body ocení Alena menu Stefanie, jehož se téměř nedotkla? Sledujte Prostřeno na Primě!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Autor:  cam

Přečtěte si
hillaarkaa
14. 10. 2012 • 20:26

Však se neboj,že to hrála zadáčo tyhle vemena by tam vlezli i za 10dkg vlašáku

winterfreshka
14. 10. 2012 • 08:35

Souhlas,alespoň je vidět,jak jde zábava a TV do kytek.Sledovanost za každou cenu,i za cenu morálního úpadku před národem.Humus

hillaarkaa
13. 10. 2012 • 20:20

Máš pravdu,u nás se ne.že.te tak jako u tebe v kolbeňácké kantýně.My si skáknem na Malou Stranu do restaurace anebo nám navaří hospodyně

montevideo
13. 10. 2012 • 12:44

Nevadilo, protože jí to zjevně napsali do scénáře, aby byl pořad "pikantní", trapáci. Kromě Srí Lanky mě ještě pobavila epizoda s BBQ !

jiriforman
13. 10. 2012 • 12:37

Pro tebe určitě jo, blbko. Protože ty jistě připálíš i čaj. U tebe se boháč moc nenažere.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.