VIDEO Brutální poprava v Talentu: Tady končí legrace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

VIDEO Brutální poprava v Talentu: Tady končí legrace!

V této show jde o život!
V této show jde o život! (TV Prima)

V show Česko Slovensko má talent už dávno nejde jen o zpěv. Vynelázaví soutěžící předvádějí své schopnosti v disciplínách, které by se snad neměly ani objevit na televizní obrazovce.

Třetí ročník talentové show je pro Lucii Bílou velkou zkouškou. Na pódiu se totiž dějí věci, na něž není ani při nejmenším zvědavá. Po vystoupení »umělce«, který se nechal za kůži pověsit na kovové háky, se dočkala ještě brutálnější podívané.

Skupina Bir Khalsa posunula hranici televizní zábavy zase o kousek dál. Jejich bojové umění je totiž tak drsné, že hraničí z ohrožením života. A to zdaleka nejen účinkujících, ale i přihlížejících. Lucie Bílá mačkala červené tlačítko ze všech sil, ale bylo jí to málo platné. Dejdara a Slávika totiž brutální show zaujala a chtěli vidět více.

Odvážní bojovníci Bir Khalsa přiletěli na brněnský casting až z Indie a do show přinesli svěží vítr. Když si jeden z nich na hlavu nasadil pytel naplněný skleněnými střepy, divadlem zavládlo naprosté ticho. V šokující show měl tomuto odvážlivci navíc kolega přejet hlavu motorkou, ale vše nedopadlo podle plánu.

Chcete vidět více? Sledujte Česko Slovensko má Talent v neděli na Primě!

Ochutnávku z brutální show skupiny Bir Khalsa najdete ne videu!

Video se připravuje ...





Přečtěte si
tyrkys
14. 10. 2012 • 23:03

to opravdu přehání. To neustálé mačkání tlačítka rušilo pořad. Ve světě se dějí horší věci, než tyhle nacvičené. Bílá asi žije na jiné planetě.

guliver
14. 10. 2012 • 16:19

ale hovno zase aha lze tu skupinu pozvali sami tvurci tak jako loni toho tatara. ti manici vyhrali indicky talent, takze porotci o nich davno vedeli jen velitelka slunickovych lidi a milovnice moci astara serana lucka bila zase prehrava jeceni a zakryvani oci...at si kravka vezme diazepam a jde se vybrecet filipkovi do vlasku...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.