VIDEO: Bílá v Talentu kolabovala při vystoupení masochisty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VIDEO: Bílá v Talentu kolabovala při vystoupení masochisty!

Suffering Guys
Suffering Guys (TV Prima)

Tak tohle je podívaná opravdu jen pro silné žaludky! Porotu show Česko Slovensko má talent šokovala hororová scéna jako vystřižená z mučírny.

Lucie Bílá měla neblahé tušení, když se na pódiu objevily chirurgické nástroje a dezinfekce. Hned jí bylo jasné, že tohle opravdu nebude hezká podívaná. Pak se objevili Suffering Guys a potvrdili její neblahé tušení. Jejich talent spočívá v zavěšování za kůži a dalších sado-masochistických praktikách, které jsou zpěvačce zcela cizí.

„Mně bere na blinkání,“ prohlásila a raději se odvrátila k publiku, protože Suffering Guys předvedli zvěrstva, která dosud nebyl na televizní obrazovce k vidění.



Nedělní Talent ale bude podstatně pestřejší. O postup bude bojovat dívka mluvící pozpátku, hráč na cirkulárku i chodící elektrárna. Tomáš Dvořák je podle poroty nejhorším zpěvákem, který se kdy v show objevil, ale přesto postoupí do semifinále. Pokud diváci jeho vystoupení přežijí, dočkají se i svléknuté Tiny Turner…

Podívejte se na ochutnávku z Talentu na videu!

Video se připravuje ...





Přečtěte si
jiriforman
8. 10. 2012 • 22:13

A písničky na nové album, které vychází v řijnu, ať už hudbu nebo texty jí podle tebe napsal kdo? Ty, tupko? Nebo tu roli v novém muzikálu Aida hraje kdo? Taky ty? napřed si o Bílé něco zjisti a pak můžeš kecat píčoviny. Tím se ji nechci zastávat, protože mně taky leze na nervy tím svým chováním, ale proti tobě je to hvězda a génius.

pilif.99
8. 10. 2012 • 09:39

Naprosto souhlasím, je neskutečně trapná.

mnpv
7. 10. 2012 • 17:58

Jj přesně

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.