Štefan Margita zhubnul 12 kg! A kde vzal ty vlasy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Štefan Margita zhubnul 12 kg! A kde vzal ty vlasy?

Ještě na začátku roku byl zpěvák pěkně oplácaný.
Ještě na začátku roku byl zpěvák pěkně oplácaný. (Aha - Martin Hykl)

Celé roky se snažil držet svoji dietu, známou jako »Margitova«.  Sem tam i zhubl. Tak radikálně jako teď se mu to ale dosud ještě nepovedlo. Operní pěvec Štefan Margita (56), manžel Hany Zagorové (66), shodil v krátké době dvanáct kilogramů. A omládl o dvacet let...

Štefan o víkendu triumfoval v Madridu v roli prince Šujského v opeře Boris Godunov. A jeho Hanka byla u toho. Na snímku, který zaslali domů, je jasně vidět, že Margita díky úbytku váhy hodně omládl. Paradoxně však nedržel svoji dietu. A jak se mu to tedy povedlo?

„Z jídelníčku jsem absolutně vyřadil sladké, smažené pokrmy a uzeniny. Za pět měsíců jsem měl dvanáct kilo dole,“ prozradil Štefan.„Všechno začalo letos v New Yorku, kde jsem v tamní Metropolitní opeře zpíval roli Logeho. Při zkouškách, kdy jsem zpíval pověšený na laně, mi kila navíc začala vadit,“ upřesnil pěvec, co ho ke zhubnutí přimělo.
Na fotce z Madridu má také nějak moc vlasů. Podle Margity jde však o paruku, kterou měl během představení. Tváře jsou nejen hubenější, ale i bez vrásek. Prý jde také o zázračnou práci maskérů a vizážistů.

Margitova dieta: Hojně ji doporučuje, u něj samotného však NEZABRALA!

Co je povoleno: Jí se jen třikrát denně, nejméně k snídani (často jen teplý nápoj), velmi málo k obědu a nejvíce k večeři. Povoleny jsou vejce, uzeniny (šunka), zelenina, ovoce, kuřecí maso, káva, mléčné výrobky. Vše je, až na některé výjimky, omezeno množstvím.Co je zakázáno: Na naprosté minimum jsou omezeny veškeré přílohy – pečivo, brambory, rýže, těstoviny – a všechno sladké (kromě omezeného množství ovoce).



Přečtěte si
hillaarkaa
3. 10. 2012 • 21:53

Teď si můžou pozitívno trtknúť,aj s cipom,s oxális péércáális a dalšími

benel
3. 10. 2012 • 21:18

myslíš, že je tam schovaný nějaký hoooššša ?

jiriforman
3. 10. 2012 • 17:59

Řekl "kanec" s prochcanou a scvrklou nitkou mezi nohama a beďarem mezi ušima.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.