Znesvářené sexbomby Mesarošová a Mašlíková: Usmíření kvůli VIP PROSTŘENU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Znesvářené sexbomby Mesarošová a Mašlíková: Usmíření kvůli VIP PROSTŘENU!

VIP Prostřeno usmířilo Mesarošovou a Mašlíkovou
VIP Prostřeno usmířilo Mesarošovou a Mašlíkovou (TV Prima)

Silikonové krásky Dominika Mesarošová a Hana Mašlíková si dlouho nemohly přijít na jméno. Kvůli VIP Prostřenu ale zasedly ke společnému stolu!

Šest let si sexbomby českého showbyznysu šly po krku, ale nakonec došlo ke smíru. „Já jsem strašně ustoupila,“ tvrdí Mašlíková, které bude ve VIP Prostřenu vařit společně se svou novou kamarádkou Mesarošovou a modelkou Kateřinou Sokolovou. Dámskou sestavu doplní komik Václav Upír Krejčí. O legraci tak nebude nouze…

„Lidé mě vnímají jako magora, ale když mě poznají blíž, tak zjistí, že jsem inteligentní a hezkej,“ prohlásil jediný muž tohoto týdne. Ocení jeho kvality i dámy, které si partnera vybírají podle výše jeho konta? „Kdyby mi žena řekla, že mi ji povoluje, tak jdu do toho, to se ale asi nestane,“ slintal Krejčí.



Dominika si už vaření vyzkoušela v pořadu Čápi s mákem. Teď se považuje za zkušenou hostitelku a sebevědomě prohlašuje: „Myslím, že jsem dobrosrdečná, cílevědomá a svědomitá. Za nálepku sexbomby se nestydím, ale po pěti letech v showbyznysu mě neustálé omílání o mém poprsí také nebaví.“ A to by v tom byl čert, aby na její silikony nepřišla řeč i tentokrát…





Přečtěte si
jerry
2. 10. 2012 • 07:12

To je nějaký omyl, ne?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.