Týden plný rozchodů: Syn herce Štastného utekl od manželky! Geňa vyměnil ženy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Týden plný rozchodů: Syn herce Štastného utekl od manželky! Geňa vyměnil ženy!

Jan si Michaelu bral před pouhými dvěma roky...
Jan si Michaelu bral před pouhými dvěma roky... (Aha! – Marek Pátek, ara )

Okurková sezona v českém showbyznysu? Zapomeňte! Uplynulý týden se na nás valila jedna šokující zpráva za druhou! Kdo se vyznamenal tentokrát? Přinášíme sumář toho nejzajímavějšího! Nutno dodat, že tento týden byl ve znamení rozchodů!

Textovka týdne: Mladý Šťastný zdrhl od rodiny!

Dva roky trvající manželství Jana Šťastného juniora (22) a bývalé pornoherečky Michaely Kuklínkové (23) je, zdá se, u konce! Přestože manželé mají roční dcerku Leontýnku, Jan se jednoduše sbalil a »práskl« za sebou dveřmi!

„V úterý jsem přišla domů a on byl pryč. I s věcmi. Pak mi došla textovka, že náš vztah končí a ať se obrátím na právníka, který mi řekne víc,“ rozdýchává Míša šok. Jejich rozchod vítají Šťastného rodiče, kteří s jejich sňatkem od začátku nesouhlasili. „Samozřejmě ho podporujeme,“ řekl nám známý herec.

Tajemství týdne: Jak to bude s rozvodem?

To, že je herečka Alice Bendová (38) zamilovaná až po uši, se dávno ví. Nedávno byla dokonce se svým vyvoleným, o dvanáct let mladším milencem Michalem Topolem a dětmi Vašíkem (5) a Aličkou (2,5) na »seznamovací« dovolené v Bulharsku.

Jenže Alice je stále vdaná za svého nevěrného manžela Václava Bendu (37). „Rozvod je otázkou jen pár dní,“ tvrdila v dubnu Bendová. Je ale červenec a rozvod stále v nedohlednu… Že by si Alice nechávala zadní vrátka?

Odhalení týdne: Kořínkovou manžel využil a utekl od ní!

Na herečku Lenku Kořínkovou (56), která se po dlouhé době objevila v televizi, tentokrát v pořadu VIP Prostřeno!, prasklo, že její manželství s o sedmnáct let mladším Davidem Holasem (39) krachlo a zůstala sama! Těžko říct, jestli pod tíhou okolností, ale Lenka začala razit v manželství benevolentní přístup.

„Chvíli spolu žili v pronajatém domku u Prahy, ale on od ní odešel a žil v Praze,“ prozradil nám blízký zdroj. „Mám ale silný dojem, že s ní byl jen ze zištných důvodů. Ona ho všude protlačovala a díky ní byl vidět, dostal se jejím prostřednictví k významným lidem,“ dodal náš informátor.

Přiznání týdne - Rytmus: celý život mně lhali!

Slovenský rapper Rytmus (35), který momentálně randí s Darou Rolins (39), konečně promluvil o své minulosti plné lží. Nejtěžší pro něj bylo vyrovnat se s romským původem. Dětství prožil na sídlišti v rodině, kde si nemohli dovolit ani dovolenou. A s mužem, o němž mu matka tvrdila, že je jeho skutečný otec.

„Za komunismu můj biologický otec utekl do Rakouska, já byl malý a psychologové tehdy poradili mámě, aby mi pravdu řekla až na prahu dospělosti,“ kápl božskou Rytmus v týdeníku Instinkt.

Rozchod týdne: Genzer se zamiloval a chce se rozvést!

Idylické manželství baviče Richarda Genzera (45) se zpěvačkou a moderátorkou Lindou Finkovou (44) je u konce. »Geňa« si totiž našel milenku. Už nějaký ten týden žije s o devět let mladší kráskou Markétou Jiránkovou (36).

„Je to pravda,“ potvrdil sám Genzer. Manželé si teď budou muset rozdělit péči o společné děti – čtrnáctiletou Viktorku a čtyřletého syna Matyáše. Dvě děti má také Genzerova nová milenka Markéta.



Přečtěte si
hillaarkaa
24. 7. 2012 • 08:33

Bych sháněla někde v Řecku či směrem k Ugandě,tam ty pendreky mají velmi odpovídající

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.