Ondřej Vetchý o záhadné ženě ve svém životě: Potřebuje moji pomoc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ondřej Vetchý o záhadné ženě ve svém životě: Potřebuje moji pomoc!

Vetchý prý pomáhá vdané Lucii, která je v tísni.
Vetchý prý pomáhá vdané Lucii, která je v tísni. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Herec Ondřej Vetchý (50) si velmi pečlivě hlídá své soukromí. Jenže náhle v jeho životě figuruje nejen manželka Irena, ale i vdaná blondýna Lucie se třemi dětmi (deník Aha! včera informoval). Proč se u ní herec tak často objevuje a pomáhá jí? Proč se ujal této ženy a snaží se jí ulehčit život?

Charismatický umělec je člověk, který by nenechal nikoho na holičkách. Snaží se spasit svět a právě Lucie zřejmě v tuto chvíli potřebuje jeho pomoct. Ale proč právě ona? Je samoživitelka, v nouzi, chybí jí mužská ruka, která by zastala těžší práci? Podle slov samotného herce jde opravdu o ženu v tísni a on jí nabídl pomoc.

„Není to moje milenka, takže když mě někdo obviňuje z toho, že lžu, tak mně je to v podstatě jedno,“ řekl Aha! Vetchý, který se snažil vyvrátit křivé nařčení, jež přišlo v dopisu, kdy pisatel osočil herce z více než kamarádského vztahu s touto vdanou ženou.

„Je to vlastně problém jen toho člověka, co to dělá, já nevím, co tím sleduje,“ pokračuje Vetchý. „Kdyby mě někdo obvinil třeba z toho, že jsem zlý člověk nebo že jsem někomu ublížil nebo že jsem něco ukradl, tak bych se k tomu asi vyjádřit měl, a byla by to dokonce moje povinnost, protože mám zodpovědnost za to, co dělám. Ale tohle je prostě jenom život,“ uzavřel příběh herec.



Autor:  kre,pet

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.