Herec Ondřej Vetchý se stal obětí šíleného udavače! Anonym píše: Schází se s vdanou paní... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herec Ondřej Vetchý se stal obětí šíleného udavače! Anonym píše: Schází se s vdanou paní...

Aha! se musí Ondřeje zastat: Je to jen kamarádka!
Aha! se musí Ondřeje zastat: Je to jen kamarádka! (Aha! - Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Charismatický herec Ondřej Vetchý (50) by si měl urychleně udělat »inventuru« svých přátel. Někdo z jeho blízkého okolí totiž vehementně usiluje o rozvrat hercova rodinného zázemí! Několika redakcím už v anonymním udání vykreslil herce jako muže, který se prý tajně schází s údajně vdanou matkou tří dětí! Deník Aha! se proto vydal vyšetřit, jak to celé je...

Všetečný pisálek v dopisech adresovaných mj. i deníku Aha! barvitě popisoval jeho vztah s jakousi blondýnkou Lucií, která se zkraje roku vrátila z francouzského Cannes na pražské Vinohrady. A jejich »vztah« je podle jeho informací víc než jen kamarádský! „Asi si myslí, že je neviditelný. Chodí za ní na Vinohrady a ani se s ní neschovává. Přitom ona sama má tři dcery a je vdaná za Angličana,“ uvedl pisatel doslova.

Nikdo nevěří tomu, že by něco takového měla být pravda. Naopak. Všichni hercovi přátelé vědí, jak si Ondřej zakládá na svém druhém manželství s psycholožkou Irenou, z něhož vzešly dvě malé děti – dcerka (7) a rok a půl starý klučina.

Už proto je takřka nemyslitelné, že by na scestí sklouzl i »Mirek Dušín« českého showbyznysu, který se sám pasoval do úlohy agitátora a strážce morálky a slušnosti v české společnosti. Zrovna on, který v noční Praze napomíná opilce, aby tolik nehlučeli a ještě jim pomáhá zvednout a uklidit popelnice, které předtím v alkoholovém opojení převrátili…

Vetchý je sice ženatý už podruhé (z prvního manželství má 29letou dceru – pozn. redakce), ale že by se mu po padesátce až takhle zapálila lýtka?

Fotoreportérům se Ondřeje s půvabnou ženou na Vinohradech podařilo zastihnout, v jednom případě ji dokonce navštívil v domě, kde bydlí. Ani náznakem se však nedopustili sebemenší důvernosti! Ani při shledání, když na rohu ulice zastavil se svou červenou alfou, ani během několika minut, kdy seděli uvnitř, ani při loučení. Zkrátka a dobře se chovali jako obyčejní kamarádi, kteří spolu při setkání prohodí pár slov a pak se zase jejich cesty rozejdou.

Herce samotného jsme samozřejmě požádali o objasnění jeho vztahu s Lucií i toho, kdo ho může chtít zdiskreditovat, na naše telefonáty ani esemesky však do uzávěrky tohoto vydání nijak nereagoval.



Přečtěte si
winterfreshka
27. 6. 2012 • 09:25

vyšetřuje,pátrá,informuje

cukrousekbeda
26. 6. 2012 • 14:41

Já pííchám formana a jak si mě podává

587587
26. 6. 2012 • 10:47

Záleží na tom, zda anonym vůbec existuje a nebo si to vycucali redaktůrci z prstu, aby JAKO bylo o čem psát.

587587
26. 6. 2012 • 10:46

rivombrosa
25. 6. 2012 • 23:33

že se tu nikdo nepozastavil nad tím anonymem. Kdo je schopen toto napsat, a je jedno, zda je to pravda či ne... To mi připadá odporné a vystihuje českou povahu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.