Krátce po skonu herečky Zity Kabátové přišel do redakce dopis: »Všichni zapomínají, že poslední žijící hvězdou stříbrného plátna je Eva Gerová. Pokuste se ji najít, rozhovor by byl jistě zajímavý«. Přání čtenáře pro nás bylo inspirující. A skutečně, paní Eva Gerová (92) žije na pražských Vinohradech a těší se dobrému zdraví. Nuže...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Monzo, ty bys žádnému psovi nestál za štěknutí ani dneska, natož za 70 let. Pani Gerová natočila filmy, na které se lidi dívají i po letech. Zajímalo by mě, co zbyde jednou po tobě, ale myslím, že to nebudou ani ty primitivní příspěvky v diskuzích. Někteří lidi jsou zkrátka zbyteční a mám dojem, že to je právě tvůj případ...
Klídek ať to s tebou nesekne.
Napsal jsem pouze fakta-hrála od svých 16 do 18 let víceméně podřadné role a to navíc velice amatérsky.Shrnuto-žádná hvězda,
pouze jedna z mnohých průměrných hereček té doby.Lze toto vstřebat tvým slepičím mozkem?
No a co, tak nebyla žádná hvězda. Oni to tenkrát hrály všechny herečky přemrštěně a jejich zpěv byl ukníkaný. Byla taková doba, hrálo se tak a diváci si při těch jejich filmech odpočinou rozhodně lépe, než u blbých amerických filmů. Zrovna nedavno tady 15ti letý kluk skopal klučinu, že chudák ten napadený skončil v nemocnici. Alespoň v těch starých filmech nic brutálního nebylo. Dnes počítačové hry, rvačky ve filmech, krev teče z obrazovky a jak se lidé k sobě chovají vidíme denně ve zprávách. Této dámě přeji zdraví a i za to málo co zahrála dík.