Herec Ondřej Vetchý: Oslavil padesátiny! Gratulantům rozdával rozteklé bonbony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Herec Ondřej Vetchý: Oslavil padesátiny! Gratulantům rozdával rozteklé bonbony!

Z obchodu vyšel jen s bonboniérou.
Z obchodu vyšel jen s bonboniérou. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Herec Ondřej Vetchý včera slavil padesátiny. Žádný opulentní mejdan se však nekonal, oslava nebyla naplánovaná ani v jeho domovském Činoherním klubu. Přesto ale skromný a samotářský herec dopoledne vyrazil na nákupy.

První zdání, že bude vybírat pochutiny a nějaká menší oslava přeci jen v kruhu rodinném proběhne, se nepotvrdilo. Když totiž vyšel z krámu, neměl v ruce jedinou tašku...

Přesto ale herec na případné gratulanty pomyslel a pořídil alespoň něco sladkého. Koupil totiž bonboniéru, všehovšudy za 50 korun. A jen co vyšel z potravin, zastrčil ji do bundy a dopnul zip až ke krku, aby náhodou nevypadla. Domů tak zřejmě přinesl jen rozteklou slepenou hmotu...

„Neplánujeme žádnou oficiální oslavu. Jestli si pan Vetchý chystá něco se svými kamarády, to nevím. Ale tady v divadle nic nebude,“ řekla Aha! tajemnice Činoherního klubu Lucie Nováková. „Panu Vetchému jsme už gratulovali, dostal květinu,“ dodala.

Vetchý však rozhodně nebyl v den půlstoletí sám. Je už totiž podruhé ženatý, z prvního manželství má dceru Veroniku (29) a z druhého svazku vzešla další holčička Rebeka (7).



Přečtěte si
hillaarkaa
18. 5. 2012 • 08:06

Neb má sám Ondra trochu hlouběji do kapes

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.