Vendula Svobodová a její manžel Patrik Auš: ROZVOD! Už se připravují papíry... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vendula Svobodová a její manžel Patrik Auš: ROZVOD! Už se připravují papíry...

Vendula se za Auše tajně vdala 17. září 2009. Jejich manželství se však už po dvou letech začalo drolit...
Vendula se za Auše tajně vdala 17. září 2009. Jejich manželství se však už po dvou letech začalo drolit... (Aha! – Marek Pátek)

Vendula Svobodová (40) se už nesnaží zachránit manželství s Patrikem Aušem (33). Podle informací deníku Aha! dokonce plánuje rozvod. „Chystají se rozvodové papíry,“ řekl nám dobře informovaný zdroj. Poslední dovolenou v Maroku absolvovala Vendula sama a na přímý dotaz, proč nevyrazila se svým mužem, odpověděla zcela jasně: „Nevím, kde je a nezajímá mě to!“

Když se Patrik Auš v lednu odstěhoval od své ženy do hotelu, bylo všem jasné, že ve vztahu není něco v pořádku. Manželé se několikrát sešli, setkání vždy doprovázely slzy a dohady. Několik týdnů žil Patrik Auš mimo domov v Říčanech u Prahy a do vilky jezdil jen kvůli nevlastnímu synovi Jakubovi (6).

Po dvou měsících jako by se něco zlomilo a Patrik se najednou vrátil zpět do domu. Jenže rodinnou idylku už společně s Vendulou nezachránili. Prostě jen žili vedle sebe, nikoli jako milenci či partneři. A Vendula už takový vztahnevztah dál pěstovat nehodlá.

Manželství s Aušem chce tudíž udělat rázný konec, a i proto se začala zajímat o rozvodové papíry! „Já už o svém soukromí nechci mluvit. Nezlobte se, k tomu rozvodu nebudu nic říkat,“ napsala nám Vendula Svobodová.

A mlčením se obrnil i Patrik Auš, který zřejmě nebude dělat žádné cavyky, a až mu jeho manželka předloží dokumenty týkající se jejich rozchodu – vše podepíše.



Přečtěte si
p.r.d.e.l..hillarka
18. 5. 2012 • 10:46

hillaarkaa
18. 5. 2012 • 08:01

Však neboj ani Vendelína nezahálí,byla v tropech a tam mají ty vobuchy echt dlouhé,respektive nic vyčáplého jako u nežerchleby

hillaarkaa
18. 5. 2012 • 07:59

Ne-li přímo knedlik

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.