PROSTŘENO: Ruda se chlubil podvazkem své ženy! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

PROSTŘENO: Ruda se chlubil podvazkem své ženy! +VIDEO

Ruda a jeho mladá žena
Ruda a jeho mladá žena (repro TV Prima)

Ve čtvrtek patří karlovarské Prostřeno Rudovi, který se chlubí nejen kuchařským umem, ale především svou mladou manželkou.

Šedesátiletý vojenský veterán se odhodlal k velké změně a po 40 letech vyměnil svou manželkou za mladou partnerku, již si nemůže vynachválit. Neustále si ji hýčká a doma ji nejspíš nepustí ani k plotně. Nejvíce času spolu totiž tráví v ložnici, kde si Ruda svou novou partnerku užije dosyta.

Jako relikvii zde uchovává dokonce i její podvazek, který jí po svatebním obřadu sundal zubama. V kuchyni se ale Ruda jeví jako krotký manžel.

Hostinu zahájil cikánskými tousty, pro něž hosté nenašli slova chvály. Místo pikantního předkrmu se totiž dočkali jen nevzhledného blafu, jehož nejvýraznější složkou byl kečup.

Překvapení přišlo i s plzeňským gulášem, který se Ruda pokusil nešťastným způsobem vylepšit. Nejenže k němu podával dva druhy knedlíku, ale také klobásu a sázená vejce. „Ta kombinace je pro mě něco neskutečného,“ komentovala jeho snahu Alena.

Uspěje Ruda alespoň s babiččinými koláčky, jež si hosté budou muset sami připravit? Sledujte Prostřeno na Primě!

Rudovy recepty najdete po odvysílání pořadu ZDE!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno


Video se připravuje ...



Autor:  cam

Přečtěte si
jiriforman
22. 6. 2012 • 16:40

Na cestách v Indonésii? Dovol abych se zasmál. Ty z těch sociálních dávek, na které já ti přispívám, ušetříš sotva na krabicové víno. A byla jsi tak nejdál v nějaké Horní nebo Dolní Lhotě pást husy. ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D

jiriforman
22. 6. 2012 • 16:33

Tím kolegou jsem myslel bohatého podnikatele. Ale když teď vyšlo najevo, že jsi těžce schizofrenní, tak jsi vlastně mluvil(a) o sobě, pytložvejku úchylnej, smrdutej, homopředáku nevypéércnutý, obdivovateli cizích análů.

jiriforman
22. 6. 2012 • 16:29

....p.í.č.u........., kdyby jsi to ve své natvrdlosti nepochopila.

jiriforman
22. 6. 2012 • 16:29

No, já jsem taky neviděl větší ***, vlastně p.r.d.e.l, jako jsi ty.

jiriforman
22. 6. 2012 • 16:28

Ty jsi jako hillaarka? Protože já jsem psal jí. Kolik těch nicků kromě hillaarky, p.r.d.e.l.ehillarky, bohatého podnikatele, cukrouskabedy, blbacukrouskabedy, jsemblbahillaarka, mnpv a tak podobně ještě máš? No, jak seš blbá, tak seš blbá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.