PROSTŘENO: Vlasta varoval Rudolfa, aby nepřišel o umělý chrup! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

PROSTŘENO: Vlasta varoval Rudolfa, aby nepřišel o umělý chrup!

Vlasta se obával o osud zubů důchodce Rudolfa
Vlasta se obával o osud zubů důchodce Rudolfa (FTV Prima)

VIDEO Sice to vypadá, že v Prostřenu z Karlovarska se sešla harmonická parta, přece jen dojde během večeře u dekoratérky porcelánu Milušky k rýpavým poznámkám.

Velkou náhodou je, že menu, které vaří v úterý Miluška, je téměř identické s menu šedesátileté švadlenky Aleny, hostící soutěžící ve středu, a tak to vypadá, že jde do tuhého. Obě si totiž zvolí jako hlavní chod roštěnky na houbách s rýží. A jak si hned na začátku chatařka Saša rýpla, hovězí je riskantní maso.

O hlavním chodu se tedy vedly debaty i u stolu, když Miluška svůj hlavní trumf servíruje. „No jo, mám největší,“ rozplývá se nad velikostí masa důchodce Rudolf, bývalý zaměstnanec Ministerstva vnitra. „Aby ti v tom ale nezůstaly zuby,“ kontruje okamžitě sympatický tatínek Vlasta, jenže ukázal své kuchařské umění už v pondělí.

Naštěstí ale zubní náhrada v mase nezůstala a Miluščini hosté okusili, jaké to je ozdobit porcelán. Kdo bude zábavu kritizovat? A kolik bodů nakonec sklidí? Uvidíte už v 18:00 na Primě.

Video se připravuje ...



Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.