Partička slaví úspěch: Má zálusk na dvě ceny TýTý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Partička slaví úspěch: Má zálusk na dvě ceny TýTý!

Partička míří na TýTý
Partička míří na TýTý (tv prima)

Komici z televizní Partičky sice neuspěli v anketě Český slavík, ale teď jim zvedly náladu nominace na ceny TýTý. Partička má trofej v kategorii Pořad roku téměř v kapse…

Když s kluci z Partičky pokoušeli získat Českého slavíka, fanoušci jim poslali přes deset tisíc hlasů, což by stačilo na čtvrté místo. Pořadatelé je ale tehdy z hlasování vyloučili, protože podle nich nešlo o skupinu, ale televizní pořad.

Nyní už Partičce vítězství nikdo nemůže neupřít. V kategorii Pořad roku se utká s Prostřenem a Soukromými dramaty z vlastních řad. Konkurence do užších nominací pronikla s Všechnopárty (ČT) a Televizními novinami (Nova).

Tím ale úspěch Partičky nekončí. TýTý může získat i její člen Ondřej Sokol. V kategorii Osobnost televizní zábavy mu bude konkurovat Jak Kraus (Prima) a Miroslav Donutil s Markem Ebenem a Karlem Šípem (ČT).

Šance Partičky na úspěch jsou velké. Jen na facebooku se k ní hlasí 217 tisíc fanoušků. O tom, zda cenu nakonec získá, se rozhodne 14. dubna.




Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.