Ondřej Sokol z Partičky: Odmítl kšeft za půl milionu! Můžete jej vidět živě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ondřej Sokol z Partičky: Odmítl kšeft za půl milionu! Můžete jej vidět živě!

Ondřej Sokol
Ondřej Sokol (ara, TV Prima)

Televizní show Partička udělala z Ondřeje Sokola (40) hvězdu, kvůli níž hysterické fanynky vyčkávají několik hodin před divadlem. Čerstvě rozvedený herec a režisér si ale střeží soukromí a pečlivě vybírá projekty, na nichž bude spolupracovat. S Ahaonline.cz můžete Ondřeje Sokola a jeho Partičku vidět živě. Hrajte o vstupenky!

Přestože se Sokol v Partičce předvádí jako bláznivý komik, ve skutečnosti je hodně uzavřený. „Já mám fobii z lidí, nejsem zrovna komunikativní typ. Občas mám třeba strach, že se mě lidi dotknou v tramvaji, a tak podobně,“ svěřil se Ondřej magazínu Dnes +TV.  Na nedostatek obdivovatelek si momentálně rozhodně nemůže stěžovat. Po zkrachovalém manželství se ale Sokol do nového vztahu nehrne.

„Rozhodně teď není šance, že s někým budu žít. Třeba se to změní za dva roky, za deset let. Mám za sebou rozvod a vůbec si nedovedu představit, že bych dětem přivedl domů nějakou paní a řekl: „Tady Jarka bude vaše druhá maminka.“ To bych se propadl,“ dodal držitel Thálie i Ceny Alfréda Radoka, který je za výkon ve filmu Perfect Days – I ženy mají své dny nominovaný na Českého lva.

Ondřej Sokol nemá nouzi o fanynky ani pracovní nabídky. „Je pravda, že teď má asi málo lidí v republice tolik nabídek na moderování, i když já jsem nikdy žádné nevzal a nevezmu, protože moderovat neumím,“ řekl sebekriticky populární člen Partičky.

Peníze teď nejsou pro Ondřeje Sokola prioritou, i když dobře ví, jakou má jeho jméno cenu. „Stálo o mě jedno divadlo, ale já se z té nabídky chtěl vylhat, tak jsem si řekl skoro o půl milionu korun. Jenže oni na to kývli. A ani tohle mě nedonutilo,“ dodal Sokol, který byl vždy dobře finančně zajištěný: „Vždycky jsem slušně vydělával. Buď jako herec v Ordinaci, nebo režírováním Tele Tele.“ Právě v tomto pořadu poznal Genzera se Suchánkem, což bylo prvním krokem ke vzniku Partičky, jejíž sestavu doplňuje Igor Chmela.



Přečtěte si
zadnice
11. 2. 2012 • 12:45

Jak se na takovou blbost vůbec někdo může koukat.

kindervajco
10. 2. 2012 • 11:20

A to si, Hillarová, stěžuješ, nebo se chlubíš?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.