Natáčení silvestrovského vydání pořadu Partička si vyžádalo úraz jednoho z hlavních protagonistů humoristického pořadu Ondřeje Sokola (40)! Ten si velmi bolestivě poranil nohu!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Mě se pořad líbí a vždy se na něj v pondělí těším.Sprostě reagovat můžete,ale vymlouvat mi to,to je zbytečné.Geňa a Suchoš nic moc,ale Sokolík září.V pár vteřinách reagovat a vymyslet náročné situace,to je úkol pro "pana herce".A on jím je a bude.Přeji brzké uzdravení a jen tak dál!!!!
Až na to,že Ondřej si neudělal nic při natáčení..S kolenem něco měl již před začátkem ;)
A pro lidi,kteří tu nadávají na partičku: Je to nejlepší pořad a to,že se nelíbí Vám,neznamená,že tu musíte urážet lidi,kteří mají Partičku rádi.A stejně tak nechápu,jak můžete soudit pořad podle dvacetivteřinové ukázky ;) Důchodce ani sociálně slabá nejsem a na silvestra budu na Partičku rozhodně koukat.A ne jenom na silvestra...
Partička je úžasnej pořad, pro lidi, co maji smysl pro humor. Nevim, jak někdo může hodnotit podle 20ti vteřinový ukázky .. Kluci improvizujou skvěle. Koukam na to už celkem dlouho a ten pořad znam. Je to úžasnej pořad, při kterym se hodně lidí smíchy válí po zemi. () Takže se aspoň koukněte na celej díl než začnete kritizovat.
Nejsem důchodce, ani sociálně slabá a Partička mě baví. Ondra Sokol i Richard Genzer uvedli v rozhovorech, že Partička je pořad který je BAVÍ a za kterým si stojí. Myslíte si, že kdyby to nebyl kvalitní pořad, tak to má přes 200 000 fanoušků? Lituju spíš vás, kteří nemáte nic jiného na práci, než kritizovat cizí (a povedenou) tvorbu.
nekoukatelný pořad,kolikrát si říkám,že jestli to samotným hercům nedělá problém takovou zábavu produkovat,ale penízky je třeba vydělávat,kolikrát si říkám,že jestli to vůbec někdo sleduje,panu Sokolovi přeji ať se brzy uzdraví,zmrzačit se při takové pytlovině,to naštve.
Horší pořad jsem snad v televizi neviděla. dělají ze sebe takové šašky, že je mě trapně i za ně...a to vidím jen ukázky, na celý pořad bych se nepodívala, ani kdyby v televizi nebylo nic jiného. To raději dobrou knihu a nebo si puistit hudbu. jak se mohou někteří k tomu zaprodat. Ale jak se říká, za peníze všechno....