PROSTŘENO: Na Míšu nezbylo maso! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

PROSTŘENO: Na Míšu nezbylo maso! +VIDEO

Míša
Míša (TV Prima)

Čtvrteční hostitelka Míša se při nakupování přepočítala. Zapomněla na svou porci a u stolu tak byla málem o hladu.

Vaření u Míši probíhalo podobně tragicky jako o den dříve u Honzy. Oba ukázali, že odvahy mají na rozdávání, ale v kuchyni si moc zručně nepočínají. Míša se dokonce dvakrát pořezala a hosty vítala se zavázaným prstem.

Nejvíce se zapotila při přípravě pomazánek, které toho nakonec neměly s původním receptem moc společného. Kámen úrazu je v tom, že Míša neumí zacházet s kořením. V její domácnosti totiž chybí solnička i pepřenka a vše dávkuje přímo z balení. Není tak divu, že česnekovou pomazánku přesolila a musela ji zachraňovat tvarohem. Ten pak ale chyběl ve tvarohové pomazánce.

Tragédií byl i hlavní chod. Uzené maso Míša totiž připravila jen pro čtyři strávníky a své porce se dobrovolně vzdala. Marta se s ní naštěstí o svůj kus masa podělila. Přišel jí totiž příliš slaný.

Během zábavy se Míša pokusila hosty vyprovokovat šipkami, které nepasovaly do terče na stěně. Překvapující nebyla ani bábovka s překvapením, protože oproti klasické variantě obsahovala navíc jen mrkev.

Podaří se Míši skrýt její nedostatky? Sledujte Prostřeno na Primě!

Míšiny recepty najdete po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

1222703:gallery:true:true

 

 

 

 



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.