PROSTŘENO: Syna jsem si neuhnala s Arabem, šílí Pavlína! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

PROSTŘENO: Syna jsem si neuhnala s Arabem, šílí Pavlína! +VIDEO

Pavlína
Pavlína (TV Prima)

Pavlína z Karviné má zajímavý důvod, proč se přihlásila do Prostřena. Všechny chce totiž ujistit, že otcem jejího syna Ondřeje je skutečně její manžel, i když to tak na první pohled nevypadá...

Ondřej to s exotickým vzhledem asi nemá v Karviné moc jednoduché. Sousedé jsou totiž přesvědčeni o tom, že si jej Pavlína »pořídila« během práce se zahraniční klientelou. „Proslýchá se, že není náš. Bohužel babička má kořeny nikde jinde. To nikdo neví a Ondřejovi to na čelo psát nebudu,“ postěžovala si Pavlína.

O jídlo tak šlo u Pavlíny až v druhé řadě. S předkrmem si příliš práce nedala a připravila sýr se šunkou a listovým těstem. „Lepší je udělat si vlastní, než se spoléhat na takové trhance,“ prohlásila hostitelka během vaření. Na domácí těsto ale neměla čas.

V kyselici podle Adély chybělo zelí a vepřové maso s ananasem nesedlo Zuzaně. „Ne, že bych to nemohla jíst, ale nemusím,“ řekla odmítavě.

Při stolování ale Pavlínu přešla chuť k jídlu, protože opět došlo na jejího syna. „Já jsem se chtěl zeptat, po kom on je,“ přilil olej do ohně Jarda. „Má asi hodně pigmentu. Moje mamka pochází z židovské rasy. Manžel je rozumný, byl u toho. Ví, co si udělal. Ondra není žádný Arab,“ hájila se Pavlína. Jarda by jejímu muži ale přece jen doporučil testy DNA...

Přesvědčí Pavlína hosty o tom, že Ondra je skutečně jejich? Sledujte Prostřeno na Primě!

Pavlíniny recepty najdete po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

Video se připravuje ...




Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.