PROSTŘENO: Drsná hádka u Martiny – Kdo je nejvíc nevychovaný? +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

PROSTŘENO: Drsná hádka u Martiny – Kdo je nejvíc nevychovaný? +VIDEO

Martina
Martina (TV Prima)

Čtvrteční Prostřeno je stejné poklidné jako hostitelka Martina. Závěr večera ale opepří její hádka s Radkou. Řešit se bude slušné vychování…

Zavděčit se čtyřem mlsným jazýčkům není jednoduché. A to tím spíš, že Martina své menu částečně odbyla. Nejvíce to u hostů projela s předkrmem. Zvadlý salát s mraženými krevetami nikomu nebyl moc po chuti.

„Salát byl dlouho předem nakrájenej, lidově řečeno byl zdechlej,“ kritizoval Petr a přidala se k němu Kateřina: „Ledový salát má být křupavej. Tohle bylo zvadlé lupení.“

Ani s hlavním chodem Martina moc nezabodovala. V krůtích karbanátcích byl totiž špenát a ten ve středočeském Prostřenu nechyběl ani jeden den. Příloha v podobě noků byla podle Radky naprosto mimo. Petr pro změnu nezapomněl upozornit na to, že je hostitelka nepřipravovala doma.

Radka se během stolování tak rozesmála, že celý stůl poprskala vodou. Zatímco se ostatní soutěžící smáli, Martině to přišlo nechutné a čekala na chvíli, kdy to Radce vrátí.

To netrvalo dlouho, protože záhy se probíral věk. Když chtěla Martina vědět, kolik let je Kateřině, Radka ji napomenula: „Teď jsi neslušná!“ Martina pohotově zareagovala: „Já jsem to tady nepoprskala,“ a prohlásila, že Radka je ta poslední, kdo by měl o slušnosti mluvit.

Jak si Martina povede při bodování? Sledujte Prostřeno na Primě!

Martininy recepty najdete po odvysílání pořadi ZDE!

Video se připravuje ...

 




Autor:  cam

Přečtěte si
lysohlavek02
8. 3. 2012 • 14:44

.zato ty můžeš čumět akorát tak do bedny od banánů ,lůzo smradlavá..Kde máš dneska bobinu??.....se divím že se tady dneska ještě neusr.ala..nenatrhla si jí včera kaďák když ses jí tam rejpala se straponem??.hillarka+bobina=

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.