PROSTŘENO: Markéta uvařila nevzhledný blaf! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

PROSTŘENO: Markéta uvařila nevzhledný blaf!

Markéta to od soutěžících schytala
Markéta to od soutěžících schytala (TV Prima)

Na to, že jíme i očima, zapomněla první hostitelka středočeského prostřena Markéta. A soutěžící ji na tento nedostatek velice rádi upozornili...

Markéta se jako nejmladší účastnice Prostřena dostala do těžké role. Zkušenější kuchaři se do ní ostře pustili a vychutnávali si pocit, když ji mohli poučovat. Jako největší rýpal se ukázal Petr, který je navíc pořádně nevychovaný.

„Když Markétce předával láhev se sektem, špunt spadnul na zem a nechal ho ležet na zemi,“ kroutila hlavou Radka. Ale ani ona si neodpustila jedovatou poznámku, když hostitelku poučovala o tom, jak má připravovat salát. Předkrm jí totiž nebyl moc po chuti, protože uzeného lososa si prý může koupit v jakémkoliv obchodě.

Nejvíc se Petr projevil při hlavním chodu. Krůtí pečeni se špenátem a šťouchanými bramborami Markéta podávala v tak nevzhledné formě, že jej přešla chuť k jídlu. „Volil bych jinak prezentaci hlavního jídla, všechno bylo nahňácané na jednom místě,“ kritizoval Markétu a jako velký odborník jí doporučil tvořítko na brambory.

Markéta ale měla pro své servírování obhajobu: „Když jsem si to párkrát zkoušela, jak by to bylo nejhezčí, nejvíc se mi líbila tato varianta.“ Jenže bodovat bude Petr, a ne ona…

Než k hodnocení dojde, stačí si Markétu ještě podat za její dezert. Nelíbí se mu totiž, že ovoce neprosypala cukrem. Jak to všechno dopadne? Sledujte Prostřeno na Primě!

Markétiny recepty najdete po odvysílání pořadi ZDE!

Video se připravuje ...



Autor:  cam

Přečtěte si
lysohlavek02
5. 3. 2012 • 14:15

hillarko připni si zahov.něnýho strapona a protáhni blbině pořádně kaďák ať si bába trochu užije v tý bídě..hillarka+bobina=

lysohlavek02
5. 3. 2012 • 13:54

a nejvíc keců má přibl.blá bobina co všechno ví..všecho zná a od všeho má klíče

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.