PROSTŘENO: Proč měla Zuzana ruku na »frndě«? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

PROSTŘENO: Proč měla Zuzana ruku na »frndě«?

Zuzana stolovala s rukou v klíně
Zuzana stolovala s rukou v klíně (TV Prima)

Zlínské Prostřeno je divokou dámskou jízdou, v níž není nouze o vzájemné urážky. V pátek se o tom na vlastní kůži přesvědčí Zuzana.

Ženskému kolektivu je stále do smíchu, i když soutěžící nedokáží vysvětlit, co je vlastně pobavilo. Iva tentokrát opět zaútočila, ale jako oběť si vybrala Zuzanu, která je vůči jejím drzým připomínkám odolná. „Kde to máš tu ruku,“ zeptala se Iva Zuzany, když měla při pojídání dezertu ruku v klíně. „Ježišmarja, na frndě. Kde bych ji asi měla mít?“ reagovala pohotově Zuzana. U stolu pak bylo veselo a probírala se vlhkost moučníku

Lenka se v kuchyni pořádně zapotila, protože si připravila čtyřchodové menu inspirované Řeckem. Předkrmem byla bruschetta, která zmátla především Zuzanu. „Bručeta? To asi bude z medvěda, když to bručí,“ divila se. Negativně přijala i brokolicový krém, který podle ní neměl s brokolicí nic společného.

A to naštěstí nevěděla, jak se Lenka při vaření polévky potrápila. Brambory totiž vařila tak dlouho, až se jí vypařila všechna voda. Spálit brambory, to se opravdu jen tak někomu nepovede.

Kdo nakonec získá 40 tisíc korun? Sledujte prostřeno na Primě!

Lenčiny recepty najdete po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!



Autor:  cam

Přečtěte si
jity
2. 3. 2012 • 12:53

tak to tak neprožívej. Jsou horší věci, za které by měli lidé být v kamenolomu.

smidrsova
2. 3. 2012 • 10:44

Až se našinec naučí správně vyslovovat gnocchi nebo bruschetta, to bude slávy, ale asi se toho nedožiju !! Takže správně bruSKeta a ne všechny ty "brušety" a "brusčety", ze kterých mě může trefit šlak. Anebo když to neumím, tak můžu říct prostě "topinka", slovo pro to máme. Ale ty rádoby italské "GnoČi" a podobně by měli trestat pracemi v kamenolomu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.