Mlsný kocour Eddie Murphy: Teď se zbláznil do zadečku Tony Braxton! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mlsný kocour Eddie Murphy: Teď se zbláznil do zadečku Tony Braxton!

Eddie Murphy
Eddie Murphy (Profimedia.cz, ara)

Patří k největším proutníkům Hollywoodu, jeho libido je nezměrné! Ale teď vstoupil známý herec a komik Eddie Murphy (50, Policajt z Beverly Hills) na opravdu tenký led.

Do svých osidel totiž chytl Toni Braxton (44)! Ano, tu křehkou zpěvačku, kterou proslavila romantická balada Un-Break My Heart, tedy Nelámej mi srdce!

Randí spolu už čtyři měsíce a podle všeho se, aspoň ze strany Toni, nejedná o prchavý románek. Matka dvou dětí touží najít toho pravého už tři roky. Dokonce kvůli tomu spustila vlastní reality show!

Ví vůbec čokoládová kráska, koho si pustila k tělu? Vždyť Eddie je tátou osmi dětí a zálety, se zpěvačkami zvlášť, jsou jeho oblíbenou kratochvílí!

Do armády jeho milenek patřila i Whitney Houston (†48), Mel B (36) ze Spice Girls udělal děcko a pak se dožadoval testů otcovství! A tak má aspoň lejstro na to, že je opravdu tátou Angel Iris Murphy Brownové (4), která se navíc narodila na jeho narozeniny!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.