Diana Kobzanová se loučila s rádiem: Vysílala pod »parou«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Diana Kobzanová se loučila s rádiem: Vysílala pod »parou«!

Kobzanové začaly půlroční prázdniny.
Kobzanové začaly půlroční prázdniny. (pro Aha! – Majka Votavová, ara)

Modelka Diana Kobzanová (29) se po pěti letech rozloučila s vysíláním rádia Frekvence 1. Od března jí totiž začala půlroční dovolená, kterou si sama naplánovala. Během posledního vysílání si Diana dokonce dopřála několik skleniček šampaňského! S kolegy a posluchači totiž v předstihu oslavila i své třicetiny, které bude mít 24. března.

V rozverné náladě pak Kobzanová do vysílání odpovídala na dotazy posluchačů. „Měla jsi někdy něco s holkou?“ zaskočila ji jedna z otázek. „Přísahám, že nikdy ne!“ dušovala se Diana. „Já jsem na to, co bimbá!“ odpověděla Kobzanová a rozesmála se.

Během pauzy, po které se chce na podzim do rádia vrátit, hodlá Diana hodně cestovat se svým přítelem Štěpánem Vojtěchem (34). Svatbu prý zatím neplánují, potomka nevylučují.

Miss ČR 2001 Kobzanovou (korunku jí sebrali kvůli pornofotkám) ve vysílání celoplošného rádia nahradí bývalá hvězda Novy Markéta Mayerová (44).



Autor:  Luboš Procházka

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.