PROSTŘENO: Magda připravila »chlapské« menu, přišly samé ženy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

PROSTŘENO: Magda připravila »chlapské« menu, přišly samé ženy!

Magda
Magda (TV Prima)

Během zlínského Prostřena se ukázala nevýhoda prvního soutěžícího. Magda očekávala pořádné strávníky, ale namísto toho se u ní sešel babinec, který představuje časovanou bombu.

Magda o svých hostech neměla tušení, proto na porcích rozhodně nešetřila. A to se jí vymstilo, protože do kuchyně odnášela plné talíře. „Když přijdou chlapi, budu ráda. Líp hodnotí a nešmejdí tolik,“ těšila se marně Magda. V jejím dvoupokojovém bytě, kde žije s partnerem a třemi dcerami, toho ale ke šmejdění moc nebylo. „Bydlet bych tady nechtěla, děti nadělají strašný kravál,“ prohlásila při prohlídce bytu Zuzana.

Jako předkrm si Magda připravila vejce plněná pěnou. Když se ovšem na talíři objevily čtyři kousky doplněné obrovským salátem, hosté měli co dělat, aby si prvním chodem nezaplácali žaludek.

Pořádný nášup ale přišel až s kari miskami. Magda do listového těsta nacpala kuřecí maso, sýr i šunku a vše zalila smetanou, takže těsto zůstalo syrové. „Bylo to v puse takové žvatlavé,“ řekla o hlavním chodu Iva. Magda hostům navíc dopřála i americké brambory a dva saláty, takže jejich porce zůstaly nedojedeny.

Přesycené ženy příliš nenadchla ani virtuální hra. „Zábava, tak to byl naprostý propadák. Měla nám to první vysvětlit. Měly jsme v tom strašný zmatek,“ kritizovala Iva, na níž už má spadeno Zuzana. „Na Ivě se mi něco nelíbí, uvidí se v dalších dnech,“ prokoukla svou sokyni.

Jak dlouho vydrží ve Zlíně poklidná nálada? Sledujte prostřeno na Primě!

Magdiny recepty najdete po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!



Autor:  cam

Přečtěte si
lysohlavek02
27. 2. 2012 • 15:37

taková hillarka si dneska opeče plesnivý hov.na od bezdomovců a jak se bude po tý lahůdce oblizovat!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.