PROSTŘENO: Ponurá nálada u Renáty! Čím hosty naštvala? +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PROSTŘENO: Ponurá nálada u Renáty! Čím hosty naštvala? +VIDEO

Renáta
Renáta (TV Prima)

Ve čtvrtek v Prostřenu vaří Renáta Dražanová, jejíž hostina navazuje na podstatně mladší soutěžící. Vyplatí se jí sázka na netradiční menu?

Nálada je po třech společných večerech u soutěžících poněkud unavená. A odnesla to bohužel Renáta, která svými recepty příliš nebodovala. Její oblíbené pokrmy totiž nemusí lahodit všem. Domácí paštika obsahuje játra a ty rozhodně nepatří k vyhledávaným pochoutkám. „Aspoň ochutnali, většina játra nemusí,“ posteskla si Renáta.

Stejný přístup ale hosté zaujali i k její houbové polévce. „Sám bych ji nevolil, spousta lidí má s houbami problém,“ reagoval přechytralý Václav. Ani hlavní chod nesklidil ovace. Renáta si totiž připravila panenku se švestkovou omáčkou stejně jako Kristýna. Soutěžící tak měli možnost srovnání, z něhož Renáta nevyšla jako vítězka. „Měla jsem ji lepší, nebyla tak sladká,“ chvástala se Kristýna.

Odměřený přístup soutěžících ale Renátino chování poznamenal, i když se ze všech sil snažila o dobrou náladu. „Přišli mi všichni zaražení. Vůbec to není to, co předchozí tři dny,“ divila se čtvrteční hostitelka.

Kolik bodů dostane Renáta? Sledujte Prostřeno na Primě?

Renátiny recepty najdete po odvysílání pořadu ZDE!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lysohlavek02
16. 2. 2012 • 14:34

ještě chodíš po nádražích vykuřovat zmrzlý bezdáky ??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.