PROSTŘENO: Monika hosty zklamala »kydanečkem« na talíři! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

PROSTŘENO: Monika hosty zklamala »kydanečkem« na talíři! +VIDEO

Monika vaří v pondělí
Monika vaří v pondělí (TV Prima)

V pardubickém Prostřenu dojde tradičně na perníky, ale i sushi po česku a lososovo-fazolové ragú, které návštěva označí za nevzhledný blaf. Jak se prostírá ve východních Čechách?

Monika od soutěže očekává, že se dobře nají. Svým hostům ale stejné přání nesplní. Odvaha jí rozhodně nechybí a připraví zběsilou kombinaci chutí. Veronika přesto po přečtení usoudila, že tentokrát prášek na žaludek nebude potřebovat.

Na hosty čekalo překvapení v podobě sushi, jimž Monika dost zariskovala. Veronika jej totiž nikdy nejedla a Silvie se domnívá, že název zní jako nějaká čínská kuchyně. Předkrm toho ale nemá moc společného ani s Japonskem, obsahuje totiž norský salát s majonézou. Celkový dojem zachrání alespoň návod ke konzumaci jídla hůlkami.

Jako hlavní chod Monika podávala pošírovaného lososa, k němuž připravila nevšední ragú. Kombinace ryby, fazolí a zakysané smetany ale hosty moc nelákala. „Neměla jsme odvahu ochutnat. Vypadalo to nevzhledně, takový kydaneček na talíři,“ okomentovala Moničin um Květa. A to si ještě na jídlo musela počkat, protože hostitelka zapomněla dát uvařit brambory.

Květu moc nezaujala ani zábava. Zdobením perníků se totiž v minulosti živila a Moniku kritizovala za řídkou polevu. Závěr patřil lívanečkům s borůvkovou omáčkou. Ty ale na hosty čekaly tak dlouho, že nebyly zrovna nejčerstvější.

Kolik bodů si za svou odvahu zaslouží Monika? Sledujte Prostřeno na Primě!

Moničiny recepty najdete po odvysílání pořadu ZDE!

1189753:gallery:true:true



Přečtěte si
lysohlavek02
20. 2. 2012 • 13:37

ty v tý žumpě bydlíš ,zrůdo fousatá!!

lysohlavek02
20. 2. 2012 • 13:36

..asi jako když si fousatá,bezzubá hillarka připne strapona a mr.dá do análu mrdinku1111 až z ní lítají hovínka!§

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.