EXKLUZIVNĚ! Jana Hlaváčová: První foto po nemoci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

EXKLUZIVNĚ! Jana Hlaváčová: První foto po nemoci!

Jana Hlaváčová a Luděk Munzar po dlouhé době vyrazili z domu.
Jana Hlaváčová a Luděk Munzar po dlouhé době vyrazili z domu. (Martin Hykl)

Žije a evidentně je jí lépe než před rokem! Deníku Aha! se podařilo vyfotografovat legendární herečku Janu Hlaváčovou (73), která se před rokem kvůli silným depresím stáhla do ústraní. Na veřejnosti se neobjevovala a ven chodila jen sporadicky. Jde o vůbec první snímek Hlaváčové od té doby, co začala s vážným onemocněním bojovat.

To, že je slavné herečce lépe, se ukázalo už před několika dny, kdy se zúčastnila přijímacích zkoušek na pražskou DAMU. A mimo domov je teď čím dál častěji. Fotoreportéři deníku Aha! zastihli tento týden Hlaváčovou, jak se svým manželem Luďkem Munzarem (78) vyjíždí ve stříbrné fabii ven z jejich modřanské vily.

Nešlo však o celodenní výlet. Hlaváčová byla venku jen necelou hodinu, buďto šlo o krátké lékařské vyšetření, nebo rychlý nákup. „Luděk je pro ni obrovskou podporou. Jezdí na nákup, do lékárny, pro noviny. Teď si dokonce vyrazili oba,“ řekl nám jeden ze sousedů Munzara a Hlaváčové.

„Dostala jsem se z přepracování do depresí, byla nutná pomoc lékařů. Psychika není vidět, není to zlomená ruka nebo noha. Ovšem bolí stejně,“ řekla Hlaváčová v nedávném rozhovoru, v němž vyvrátila spekulace, že trpí Parkinsonovou chorobou. Do divadla nebo do televize se ale zatím vrátit nechce.



Přečtěte si
babatomanija
2. 3. 2012 • 18:05

jde o to, jestli jsou ty depky odůvodněné ,nebo bezdůvodné. Nemá smysl se léčit,když jsou důvody k sm,utku. Po pravdě celá současnsot je trochu smutná a inteligentní člvoěk neskáče radosrá asi nikdy, antož dneska.

va45
2. 3. 2012 • 14:12

To snad není pravda,že by p.Hlaváčová,inteligentní a hodná ženská se bavila s takovým člověkem jako jsi ty,co je tady sprostý jako dlaždič.Tak to jsi předtřelil,nebo tady pěkně lžeš.Kdyby si přečetla to co jsi ty už tady vyplodil tak by se z toho jistě za tebe pozvracela.Ty by jsi ani neměl si jméno a osobu p.Hlaváčové brát do té tvé stoky co ji říkáš huda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.