PROSTŘENO: Silvie spí s pavouky! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

PROSTŘENO: Silvie spí s pavouky! +VIDEO

parta z Pardubic
parta z Pardubic (TV Prima )

Silvie připravila svým hostům jedno nemilé překvapení. Domácnost totiž sdílí nejen se svým partnerem a dvouletou dcerou, ale také s osmi sklípkany.

Pardubické Prostřeno pokračuje večeří u Silvie, která se na mateřské dovolené živí potiskem triček. Se zábavou tak má vystaráno a spojí ji i s dárkem pro hosty. Ty si musí předcházet, protože se v jejím místě nemohou cítit zrovna bezpečně. Společnost jim totiž dělá osm velkých osminohých kamarádů.

„Doufám, že to uvítají jako milé zpestření a trochu jako zoologickou zahradu,“ řekla o své chloubě Silvie. Sama měla původně z pavouků strach, ale kvůli příteli si na ně zvykla.

Moniku vyděsilo, že si Silvie pavouky umístila přímo do ložnice: „Tam kde spí, jsou pavouci. Já bych to doma určitě nesnesla.“ A nadšená nebyla ani Veronika: „Moc normální mi to teda nepřijde.“

Pavouci se ale naštěstí k jídlu nepodávali a Silvie vsadila na tradičnější kuchyni. Hostům se ale chtěla tolik zavděčit s kořením, že si ve výsledku ublížila. Sama totiž příliš nesolí, ale kvůli Prostřenu kořením rozhodně nešetřila. Nakonec přepepřila pórkovou polévku a přesolila omáčkou k bramborákům s vepřovým masem. „Masíčko bylo malinko sušší a omáčka malinko slanější,“ komentovala večeři opatrně Květa. Snad jen ovocný dortík zůstal solí nedotčen.

Kolik bodů získá Silvie za své menu? Sledujte Prostřeno na Primě!

Silviiny recepty najdete po odvysílání pořadu ZDE!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lysohlavek02
21. 2. 2012 • 13:45

...ještě by mohli u toho žrádla začít prdět a krkat..a v rámci zábavy by mohli rozjet pořádnej grupáč a protáhnout si navzájem ty jejich zapařený kaďáky a pochvy!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.