Proč Bartošová zkolabovala? Jen chlastala a nic nejedla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Proč Bartošová zkolabovala? Jen chlastala a nic nejedla!

Josef Rychtář sledoval záchranku, která odvážela Ivetu Bartošovou do nemocnice.
Josef Rychtář sledoval záchranku, která odvážela Ivetu Bartošovou do nemocnice. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

U Ivety Bartošové (45) v úterý opět zasahovala záchranka. Zpěvačka byla ve zuboženém stavu převezena do nemocnice. Co se stalo v jejím domě v Uhříněvsi?

Příčinou jejího kolapsu bylo nejspíš vysílení organismu. Iveta totiž v Uhříněvsi bydlí sama a není schopna se o sebe postarat. „Poslední dny jenom chlastala a vůbec nic nejedla. Jenom do sebe na prázdný žaludek lila alkohol,“ odhalil Blesku příčinu zhoršení Ivetina stavu blízký přítel Josefa Rychtáře.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Ivetin milenec ale tyto informace popírá. „Nenajdou jí v krvi žádný alkohol, protože nepila, a nešlo o sebevraždu,“ hájil Rychtář Bartošovou po jejím převozu do nemocnice, kde Bartošová čeká na výsledky vyšetření.



Přečtěte si
hejhej
9. 2. 2012 • 16:10

Kdyby jí záleželo na klukovi,už by,místo střídani chlapů se dávno léčila.Vždyť v létě,když ujela s Martuccim do Itálie na kluka zapomněla.Pokud si nepřizná,že je závislá na alkoholu,nikdo s ní nehne,ani Rychtář.A tím,že ji obhajuje a tvrdí,že nepije jí jenom škodí,stejně jako předešlí milenci a její pohlupavé fanynky na FB.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.