Bartošová může chystat svatbu: Rychtářová podala žádost o rozvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bartošová může chystat svatbu: Rychtářová podala žádost o rozvod!

Iveta se na svatbě s Jiřím Pomejem nechala uchlácholit prstýnkem ze sedmikrásky.
Iveta se na svatbě s Jiřím Pomejem nechala uchlácholit prstýnkem ze sedmikrásky. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, ara)

Zpěvačka Iveta Bartošová (45) se možná opravdu dočká druhé svatby. Okolnosti teď hrají v její prospěch…

Josef Rychtář (53) Ivetě na Vánoce nadělil zásnubní prsten, přestože je stále ženatý s manželkou Darinou. Ta nejprve nechtěla o rozvodu ani slyšet, ale nakonec obrátila. Podle serveru Super.cz jí došla trpělivost a po 28 letech podala žádost o rozvod.

Přestože Darina Rychtářovi vyšla vstříc, nečekaný krok jej rozčílil. Pochopitelně se bojí toho, že se bude muset dělit o své jmění. Když měl na manželku před rozvodem přepsat část majetku, její návrh ignoroval.

„Proč já bych se měl rozvádět? Já si můžu milovat koho chci, a berme to tak, že můžu milovat manželku i Ivetu. Ono je milovat a milovat,“ řekl Rychtář, který by si rád zachoval přízeň obou žen. Bude to Ivetě stačit?

 



Přečtěte si
rotwajler77
4. 2. 2012 • 20:22

krize stredniho veku...stary pan se pomatl a zavesil si na krk hysterku a alkoholicku...ona mu na oplatku pridrzi(pindulku)a oba budou spokojeni...ale ,, sve stesti na nestesti jinych nikdy nepostavis''

vladka.65
3. 2. 2012 • 09:53

je šílené hovado bez zábran !!!!!!!!!!!!Kde si myslí že žije?!Odejde od rodiny,peleší se z jinou,veřejně se k životu s praštěnou,línou a hlavně stále ožralou Blivet hlásí a pak když se jeho stále ještě žena takové ostudě kterou díky němu musí žít vzepře,tak se bude vztekat?!Jeho synové by se měli konečně probrat a povedenému tatíčkovi pořádně rozbít hubu !!!!!!!!!!!

mirkazam
3. 2. 2012 • 09:17

Pokud někomu vyhovuje lenošná vyžraná ženská, tak do toho Pepo prašt ...Ještě máš čas hodit zpátečku !!!

jade
3. 2. 2012 • 09:17

A o co v tom podání asi tak jde? Asi někdo žádá o rozvod. Chce to trošku nadhledu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.