Iveta Bartošová: Zasnoubila se s ženatým Rychtářem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Iveta Bartošová: Zasnoubila se s ženatým Rychtářem!

Josef Rychtář s Ivetou Bartošovou plánují svatbu
Josef Rychtář s Ivetou Bartošovou plánují svatbu (Profimedia.cz, ara)

V životě Ivety Bartošové (45) se chystá velký zlom – podruhé se chce stát nevěstou. Háček je ovšem v tom, že její potenciální ženich Josef Rychtář (54) je stále ženatý.

První krok ke svatbě už Rychtář udělal. Pro Ivetu si připravil romantický vánoční dárek a obdařil ji zásnubním prstýnkem, který do jejího života přinesl tolik potřebný optimismus. „Pepa je takový můj miláček. Nedokážu si představit, co bych si bez něho počala. Stará se o mě, stará se o dům, milujeme se, a navíc si rozumíme, a to je pro mě moc důležité,“ nešetřila chválou Iveta na svého partnera v Blesku.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Vysněného prstýnku se dočkala na Štědrý den, kdy ho nenašla pod stromečkem, ale ukrytý ve vánoční ozdobě. Josef Rychtář ale dobře neodhadl velikost Ivetina prstu a svůj dárek musel nechat upravit.  

Svatbě Ivety a Pepy ale stále brání rozvod. Než se Rychtář s Bartošovou postaví před oltář, bude si muset vyrovnat účty s manželkou Darinou. „Jednoduché to nebude ani pro ni. Bohužel, v životě to tak v manželství chodí, že jdou lidé od sebe a zůstanou jen kamarády,“ přiznal Josef, o němž Bartošová prohlásila, že je to po Štadlovi první pořádný chlap, k němuž vzhlíží.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.