Zadlužená Bartošová: Zpronevěřila 200 000! Jdou po ní vymahači dluhů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zadlužená Bartošová: Zpronevěřila 200 000! Jdou po ní vymahači dluhů

O Ivetě Bartošové vyšla spousta knih. Teď by měla psát vlastní autobiografii. Jenže to má háček.
O Ivetě Bartošové vyšla spousta knih. Teď by měla psát vlastní autobiografii. Jenže to má háček. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Zpěvačka Iveta Bartošová (45) má zase potíže s penězi, dluhy a nesplněnými závazky! Jako by nestačila exekuce, která je uvalena na její dům v Uhříněvsi (deník Aha! informoval)!

Tentokrát ji však nebudou popotahovat exekutoři, ale majitel nakladatelství Dobrovský s. r. o., se kterým na podzim loňského roku zpěvačka podepsala smlouvu na knihu. Za ni si nechala vyplatit zálohu 200 tisíc korun, a od té doby… nic!

Vydavatel Petr Dobrovský očekával, že touto dobou bude mít v ruce alespoň řádku textu či nějakou ukázku. Ale jak to tak vypadá, životopisná kniha psaná rukou Ivety Bartošové je v nedohlednu. „Shrábla peníze, které dávno utratila a teď neví, jak ze šlamastyky. Iveta sice začala, ale jak rychle začala, tak taky rychle skončila,“ prozradil informovaný zdroj.

Dobrovský, jehož deník Aha! kontaktoval, jeho slova potvrdil. K dohodě došlo na podzim, kdy psychickými démony zmítaná zpěvačka napsala několik deníčků. Zároveň s vydavatelstvím Dobrovský podepsala smlouvu. Předpokládala zřejmě, že psaní bude i terapií, jak se s problémy vypořádat. Ale »skutek utek«, a záloha se rozkutálela.

„Vůbec se s vámi nebudu bavit,“ položil telefon Ivetin milenec Josef Rychtář, když ho Aha! kontaktovalo, aby se se zpěvačkou ke kauze vyjádřili.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Naivní představa Dobrovského, že by po Vánocích mohla kniha vyjít, se nenaplnila. „U běžných lidí tohoto typu jsem nečekal, že by to dopadlo jinak, to je bohužel holá realita,“ krčí rameny Dobrovský, který nemá ani ponětí o tom, jestli Ivetin první knižní počin kdy spatří světlo světa. „Jo, to je otázka. To nikdo neví. Já doufám, že někdy vyjde,“ dodává Dobrovský.

A Iveta moc dobře ví, že čas odevzdání rukopisu vypršel, a proto zoufale shání někoho, kdo by jí s knihou pomohl v náhradním termínu. Zálohu totiž nemá jak vrátit, a po krku jí brzy půjdou vymahači dluhů. Nejen těch od Dobrovského…



Přečtěte si
opportunity
12. 1. 2012 • 20:04

Co je to z JEHO bytu? Možná odejde ze společného, pokud píeš o podílu...

fenice
12. 1. 2012 • 10:27

Asi je pozdě učit zralého člověka zodpovědnosti a spolehlivosti, ale okolí by nemělo zalévat tu kopřivu v ní.......

fizi
10. 1. 2012 • 15:39

zavřít,makat,splatit.Platí to pro ostatní lidi,tak se ptám PROČ NE PRO BARTOŠOVOU A CIKÁNY?????????????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.